A fost prima zi de școală și pentru Carmen Iohannis! Ce a spus soția președintelui în fața elevilor

Prima zi de școală pentru diriginta Carmen Iohannis

Distribuie pe:

fara descriere

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, este diriginta clasei a zecea de la liceul "Gheorghe Lascăr" din Sibiu, unde predă limba engleză, iar astăzi a trăit alături de elevii săi, emoția unui nou început!

 

fara descriere

A fost prima zi de școală și pentru Carmen Iohannis! Ce a spus soția președintelui în fața elevilor

Profesoara Carmen Iohannis a respectat tradiția și anul acesta, i-a îmbrățișat pe fiecare dintre copii, iar la finalul festivității au imortalizat momentul, cum altfel decât, printr-un selfie!

Citeste si: Întâmplare cutremurătoare în Constanța! Alina s-a aruncat de pe Podul Agigea cu doar câteva zile înainte de nuntă!

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, din nou în lacrimi! Cât de grea va fi pentru ei ziua de azi?

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an şcolar. Suntem plini de emoţii, de bucuria revederii, de speranţele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaşti până la sfârşit şi să avem multă răbdare unii cu alţii. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că şi lor de mine. Uite ce frumoşi sunt. Suntem în clasa a zecea şi o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificilă, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a fost mesajul dirigintei Carmen Iohannis.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate