A fost prins criminalul care i-a măcelărit pe cei doi soți din Vaslui: „Un recidivist care a acționat în scop de jaf”

Suspectul principal în cazul celor două crime de la Vaslui a fost prins. Conform primelor informații, tânărul este recidivist.

Autor: M.B.

In articol:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a anunţat că a fost prins principalul suspect în cazul dublei crime din localitatea Zorleni din Vaslui. Portivit informațiilor oferite, tânărul are antecedente penale și era locuia în sat cu victimele.

„Principalul suspect este un tânăr de 24 de ani, recidivist, care a acţionat în scop de jaf.

Victimele aveau o gospodărie frumoasă, o casă cu zece camere. Individul a acţionat cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care a fost surprins de victime. Le-a ucis cu lovituri de cuţit pe amândouă. S-a reţinut violare de domiciliu şi omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care se află în curs. Cel mai probabil, se va reţine şi infracţiunea de tâlhărie, după ce se va stabili prejudiciul şi valoarea acestuia. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu.

Citeste si: Accident rutier, în Cluj! A pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în curtea școlii! Victimele sunt în stare gravă

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Tragedia ar fi putut evitată, dar polițiștii au făcut o greșeală colosală

Doi bătrâni, Neculai si Elena Coseru, în vârstă de 84 de ani, au fost uciși în propria locuință. Soții fuseseră prădați de hoți și cu două săptămâni înainte și au făcut o plângere penală la Poliție. Oamenii legii, însă, nu au făcut nimic. Mai mult, rudele spun că nici nu au deschis un dosar penal în acel caz, relatează vremeanouă.ro.

Neculai și Elena Coseru au doi copii, în Cosntanța și Brăila, care s-au întors la casa părintească și sunt distruși de durere. Bătrânii au fost găsiți de menajera care venea la ei. L-a găsit pe bărbat în curte, într-o baltă de sânge, iar pe soția lui au găsit-o în holul casei cu un cuțit în mână. Scena părea desprinsă din filmele de groază, era sânge peste tot, iar casa era răscolită.

Fiii cred că tragedia ar fi putut fi evitată, dacă hoții care intraseră în casa lor în urmă cu două săptămâni ar fi fost prinși de oamenii legii.

„Acum cinci ani au fost prãdati de hoti si copii le-au montat gratii la ferestre si usi. Au vrut sã le punã si camere de supraveghere, dar au ales sã monteze senzori de miscare, pentru cã bãtrânii nu aveau cum sã se descurce cu calculatorul. Acum douã sãptãmâni iarãsi au venit hotii peste ei, iar nenea si tanti au depus plângere la politia din sat! Nu s-a fãcut nimic, nu s-a miscat nimic! Dacã se stia cã sunt vizati, de ce nu s-au strãduit sã rezolve cazul si sã vadã cine îi vizeazã? Acum ar fi trãit! Sunt pãrtasi la crimã!”, a precizat o nepoatã a victimelor, aflatã si ea în stare de soc, pentru sursa mai sus citată.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies