A fost trasă pe dreapta și a fost întrebată cum o cheamă! După ce s-au uitat la ea, polițiștii au arestat-o imediat! Ce le-a zis

O femeie a fost arestată după ce a fost întrebată cum o cheamă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Atunci când a fost oprită de către oamenii legii pentru un control, o femeie care se afla în mașina sa a avut o reacție de-a dreptul neașteptată, iar povestea sa a devenit imediat virală.

Ceea ce trebuia să fie o verificare de rutină s-a terminat cu închiderea lui Heather Garcia, o femeie din Utah, în vârstă de 38 de ani. Femeia a fost oprită în Farmington, Utah, după ce un ofițer de poliție a observat că aceasta conducea un autoturism fără să aibă un număr de înmatriculare.

Citeste si: Caz șocant! O femeie și-a omorât cu sânge rece propria fiică. Descoperirea medicilor legiști este cutremurătoare

Citeste si: Kim Kardashian a recunoscut că a dat vestea despre copilul ei după ce băuse prea mult: „Eram beată”

Citeste si: Halucinant! I-a spus soției să își închidă ochii, pentru că are o surpriză pentru ea! Ce a putut să îi facă în câteva secunde

Însă surpriza a venit abia atunci când a fost legitimată. În loc să spună cine este, femeia s-a dat drept fiica sa, pe nume Mercedes, născută în anul 1998.

Ce au găsit polițiștii în mașină

În mașină, oamenii legii au găsit și o substanță albă, dar și mai multe aparate destinate consumului sau vânzării de droguri, așa că Heather a fost dusă imediat la secția de poliție pentru a da mai multe explicații.

Acolo, polițiștii au descoperit că Mercedes este fiica ei și că doar s-a dat drept ea pentru a scăpa de acuzații.

Însă polițiștii au fost mai vigilenți și și-au dat seama de înșelătorie și a fost închisă pentru că a oferit informați false unui ofițer de poliție, precum și pentru posesie de droguri și conducere fără permisul de conducere valid.

Foto: DAVIS COUNTY SHERIFF 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate