A fost un nou termen al procesului de divort dintre Magda Catone si Serban Ionescu. Afla ce a facut actrita in timpul procesului

Procesul de divort dintre Magda Catone si Serban Ionescu s-a incheiat astazi. Avocatul Magdei a depus la dosar certificatul de deces al actorului si a cerut incetarea actiunii in urma mortii unuia dintre soti.

Distribuie pe:

fara descriereActrita Magda Catone, sotia lui Serban IonescuAzi, la trei saptamani de la moartea actorului Serban Ionescu,  a avut loc la Judecatoria sectorului 2 un nou termen in dosarul divortului dintre maestru si actrita Magda Catone. La Judecatorie a fost doar Bogdan Pavel, avocatul Magdei Catone, care a cerut intreruperea procesului si a depus certificatul de deces al lui Serban Ionescu.

In acest timp, Magda Catone se afla la biserica Sf. Gheorghe din Capitala pentru a se ruga.  Astazi, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Mucenic Filimon, considerat ocrotitorul actorilor. De acolo, Magda Catone a plecat la ceremonia tinuta in memoria lui Serban Ionescu, cu ocazia acordarii unei stele pe Aleea Celbritatilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate