A fumat in loc nepermis si nu avea stare. Afla tot ce a facut Cioaca in sala de judecata

Cristian Cioaca, politistul acuzat ca si-a omorat sotia, pe avocata Elodia Ghinescu, a fost ieri adus incatusat la Parchet si apoi trimis in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. WOWbiz.ro iti spune ce a facut Cioaca in sala de judecata.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca, la iesirea din TribunalCristian Cioaca a ajuns miercuri la Tribunalul Bucuresti in jurul orei 16.00. Conform unor surse care au avut acces in sala, procesul judecandu-se cu usile inchise, pana la inceperea procesului, Cioaca a citit impreuna cu avocata sa, Maria Vasii, cele peste 25 de pagini ale referatului prin care procurorii cereau arestarea lui. Aceleasi surse sustin ca, atunci cand nu intelegea ceva, Cioaca isi intreba avocata.

In momentul in care judecatorul l-a intrebat daca vrea sa dea declaratii in cauza, acesta a raspuns tare ca da, mai ales ca n-a “mai spus nimic de 5 ani”. A vorbit peste o ora in care si-a sustinut nevinovatia. Dupa terminarea procesului, cel acuzat ca a ucis-o pe Elodia, avocata din Brasov disparuta in august 2007, a asteptat sentinta pe hol. “Avea fata rosie de emotie si spaima ca va fi arestat. Parca nu avea stare. Ba se plimba dintr-o parte in alta, ba fuma intr-un hol in care scria fumatul interzis, ba se aseza pe o banca si vorbea cu avocata sa. Cred ca perioada pana s-a pronuntat sentinta, cu toate ca a fost foarte scurta, lui Cioaca i s-a parut o vesnicie”, ne-a spus sursa citata.

Aceasta a completat  ca “deliberarea in acest caz a durat mai putin de o ora, cu toate ca dosarul are mai multe volume groase cu probe”.  “In momentul in care judecatorul a spus ca respinge propunerea Parchetului de arestare preventiva, Cioaca s-a bucurat ca un copil. Mai avea putin si batea din palme”,  a concluzionat sursa citata.

FOTO: Sorin Cioponea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate