A furat-o sau nu a furat-o banca? Ionela Prodan ar fi ramas fara 10 milioane de euro - Vezi care e versiunea cantaretei

Ionela Prodan a fost implicata, fara voia ei, intr-un scandal.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMai multe publicatii sustin ca Ionela Prodan este victima bancilor si ca a ramas mai saraca cu 10 milioane de euro. Povestea a inceput in 2007, cand cantareata a depus la banca suma de 4 milioane de euro, bani obtinuti dupa o tranzactie imobiliara. Ionela si-a imputernicit cele doua fete, Anamaria si Anca, sa aiba acces la bani. Banca sustine ca banii nu au disparut pur si simplu din cont si ca de fapt acestia ar fi fost retrasi de catre fiicele cantaretei. Ionela Prodan nu crede aceasta versiune si le ia apararea fetelor.

"Este o tampenie ca toate tampeniile care apar pe piata ca bombe. Bombele prostiei. Daca aveam 10 milioane, minte aveam, nu ajungeam sa ma fure banca. Nu am avut niciodata probleme cu bancile. Am conturi in banca, dar in conturi serioase. Eu am copii de factura asta? Are cineva ceva cu Anamaria. Au vazut ca eu nu am spus nimic si arunca pe copiii mei. Eu m-am ferit de scandaluri. Eu nu am nicio treaba. kalooga_36441" , a spus Ionela Prodan.

Pe de alta parte, reprezentantii bancii sustin ca banii au fost retasi din cont si ca nu este vorba despre suma de 10 milioane de euro, ci de 500. 000 de euro.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate