A împlinit 100 de ani şi este mama eroina! Femeia care a uimit o ţară întreagă a avut parte de o petrecere pe cinste

Dumnezeu nu i-a dat să aibă copii, dar... este mamă eroină pentru că a ales să-i crească pe cei ai surorii sale, după ce aceasta a murit. Astăzi, în ziua în care împlineşte 100 de ani, ei au fost primii alături de tanti Ionica să-i mulţumească.

Autor: T.S.

În satul Mareş, din comuna Albota, Argeş, la numărul 137 locuieşte, de când se ştie, Ioana Radu. Este plină de viaţă, are simţul umorului, iar... familia şi vecinii o îndrăgesc tare.  De altfel, Lucica, o vecină, i-a promis demult că ziua în care va împlini 100 de ani nu va fi trecută cu vederea.

Ionică lu' Teterezi, aşa cum o ştie toată lumea, a făcut sacrificiul vieţii: sora ei a murit de tânără, iar ea i-a crescut copiii, un băiat şi o fată.

Pentru că aşa erau vremurile atunci, nu s-a mai căsătorit.
A rămas singură şi a văzut de faţă adoptivă, apoi de nepoţi şi de strănepoţi.

Acum, la aniversare, o parte dintre apropiaţi au făcut tot posibilul să fie lângă ea. Toţi au fost crescuţi, la vremea lor, în patul care este aşezat şi acum în una dintre cele două camere ale căsuţei femeii.

Preotul satului o cunoaşte foarte bine pe Ionică lu' Teterezi, acum o bătrână peste care a trecut vremea, cu bune şi cu rele, şi ştie cum a ajuns femeia să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini nemaivăzute de la nunta anului! Ce s-a întâmplat la ceremonia religioasă a Pippei Middleton cu James Mattews!

Mafia licenţelor de taximetrie ia amploare. Sute de taxiuri circulă ilegal în Bucureşti

„Ăsta este adevărul!”. Reacția mamei fetiței de 12 ani, când s-a aflat că trupul din canapea este al fiicei sale

Dinu Maxer, luat prin surprindere de rapiditatea cu care copiii săi l-au acceptat pe iubitul Deei Maxer în viața lor: „Pentru mine, a fost un șoc mare”

Calendar ortodox 8 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?

„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a pierdut artista

În ce stare se află acum make-up artistul Dana Roba după ce a fost lovită cu ciocanul de către soțul ei: "Să spună o rugăciune, este suficient”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies