A încărcat o imagine cu Jador pe internet și au explodat propunerile! Bernadette de la Puterea Dragostei, îndemnată de fani să îl ia de soț!

Bernadette de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare o imagine care a creat controverse!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bernadette a postat pe rețelele de socializare o imagine de la plajă, în Turcia, în care apare alături de Jador, stând pe umărul ei. Mai mult decât atât, cei doi par foarte degajați și par că se înțeleg foarte bine. Mai mult decât atât, admiratorii celor doi au comentat la fotografie cât de bine le stă împreună și că ar trebui să se căsătorească.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

Citeste si: Război la Puterea Dragostei? Bogdan Mocanu, părerea sinceră despre fetele din casă! Ce-a spus despre Simina şi Roxana...e bombă! EXCLUSIV!

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost şi roşcată! FOTO!

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost şi roşcată! FOTO!

”Ce bine vă stă”, ”Vă stă foarte bine împreună vă pup😍😍❤️”, ”Cuplul anului 2019😂”, ”Berna mărită-te cu Jador”, ”Cei mai buni și frumoși concurenți❤️❤️❤️”, ”Prințesa de la Puterea dragostei ❤️❤️❤️ ”, sunt doar o parte din mesajele pe care le-au primit.

La plajă, în Turcia, au mai fost prezenți și Simona, Simina, Mary, Roxana, Alex Zănoagă, Bogdan Mocanu și Beni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate