"A început imediat să plângă". Tot ce s-a întâmplat atunci când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu fiul avocatei și al lui Cristian Cioacă | EXCLUSIV

Mama Elodiei Ghinescu nu și-a mai văzut nepotul de câțiva ani buni, iar motivul este unul cu totul și cu totul șocant!

Autor: Maria Zarnescu

In articol:

Mama Elodiei Ghinescu a întrerupt orice legătură cu fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, iar relațiile nu au mai fost reluate pentru că băiatului i s-ar fi spus o serie de lucruri grave, după cum a povestit Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, pentru WOWbiz.ro.

Băiatul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a împlinit anul trecut vârsta de 18 ani. În tot acest timp, bunica maternă și-ar dori să primească măcar un semn din partea lui și ar vrea să poată relua legătura dintre ea și nepot, legătură ce a fost întreruptă în urmă cu mai mulți ani.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro și ne-a explicat ce s-a întâmplat și mai ales cum ar fi fost influențat băiatul de către tată și mătușă în toată această situație. Crina Radu ne-a dezvăluit că fiului Elodiei i s-a spus că doamna Ghinescu ar fi vinovată de faptul că Cioacă a fost condamnat, iar din acel moment toate legăturile dintre ei au fost întrerupte.

Fiul Elodiei, rămas în grija surorii lui Cristian Cioacă

Fiul Elodiei a rămas în grija surorii lui Cristian Cioacă, după ce tatăl său a fost condamnat. Deși doamna Ghinescu a făcut numeroase cereri, instanța le-a respins, după cum povestește avocata Crina Radu.

Citește și: Cristian Cioacă nu vrea să mai stea după gratii! A mers la Tribunalul Argeș pentru încă o încercare să scape de pușcărie

"Nepotul era în îngrijirea surorii lui Cristian Cioacă, pentru că s-a stabilit curatela în favoarea dumneaei, deși doamna Ghinescu a formulat cerere la acel moment de înlocuire a curatorului în privința unei alte persoane sau chiar a

dumneaei, pentru că erau interese contrare între sora lui Cristian Cioacă și copil.

Instanța din Pitești a respins acea solicitare și atunci a rămas copilul la Pitești, în grija surorii lui Cristian Cioacă", a explicat avocata familiei Ghinescu, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Dorința din copilărie pe care Bella Santiago și-a îndeplinit-o la nunta cu Nicu: „M-am simțit foarte bine”. Artista i-a făcut o surpriză soțului, intrând cântând în biserică- kanald.ro

Citeste si: A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda- stirileprotv.ro

Totodată, avocata familiei Ghinescu susține că familia lui Cristina Cioacă l-a influența negativ pe copil, acesta fiind unul dintre motivele pentru care legătura dintre el și bunică s-a rupt.

Cristian Cioacă

Cristian Cioacă

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Cum s-a rupt legătura dintre mama Elodiei și fiul acesteia cu Cioacă

Elodia și Cristian Cioacă au împreună fiu, iar după ce fostul polițist a fost acuzat și condamnat pentru uciderea avocatei din Brașov, băiatul a rămas în grija mătușii din partea tatălui. Avocata Crina Radu ne-a detaliat un moment cutremurător, fiind și clipa în care doamna Ghinescu ar fi decis să nu îl mai caute pe nepot, tocmai pentru a nu-i face rău prezența ei în viața lui.

Citește și: Ele și-au făcut bagajele și au plecat imediat! Cum arată Mica Unire pentru vedetele din România. Petrecerile se țin lanț pentru unele, iar altele sărbătoresc prin muncă| EXCLUSIV

"L-a influențat negativ pe copil în privința Doamnei Ghinescu, mai ales că în momentul în care doamna Ghinescu a mers la școală să îl viziteze pe băiat, la acel moment, vorbim de acum mulți ani, înainte să fie Cristian Cioacă condamnat definitiv. Copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, de față era directorul școlii generale, învățătoare, au văzut că copilul s-a apropiat de doamna Ghinescu, i-a spus că vrea să meargă câteva zile la Râșnov.

A venit sora lui Cristian Cioacă, pentru că a fost anunțată că doamna Ghinescu este prezentă acolo, a venit pe un ton foarte ridicat și i-a spus copilului: Nu te iubește, pentru că tatăl tău este în închisoare din cauza bunicii materne. Atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îl iubește pentru că tatăl său este în închisoare din cauza ei.

Citeste si: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?- stirilekanald.ro

Citeste si: Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a săvârșit. Detaliul neașteptat de pe fața sa a ridicat multe semne de întrebare- radioimpuls.ro

Atunci, evident că doamna Ghinescu nu a vrut să-l mai traumatizeze pe copil. Deși, doamna Ghinescua a avut întotdeauna în vedere doar interesul superior al minorului, fiind acela de a avea o relație, o legătură, mai ales în lipsa mamei cu minorul.

Dumneaei l-a crescut de când a născut Elodia, dar pentru că minorul a fost influențat negativ de către familia tatălui, sigur că el a avut această reacție față de doamna Ghinescu, iar ea nu a dorit să-l traumatizeze mai mult decât era deja din partea familiei lui Cristian Cioacă", a explicat Crina Radu, pentru WOWbiz.ro.

crina radu

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Mama Elodiei nu l-a mai putut contacta pe nepotul său

Avocata familiei Ghinescu ne-a mărturisit că mama Elodiei nu l-a mai putut contacta pe nepotul său nici la telefon și nici nu l-a putut vizita în casa surorii lui Cristian Cioacă, tocmai pentru că aceasta nu i-ar fi permis.

"Astfel că a lăsat așa situația. Nu aveam acces la niciun mijloc de comunicare, nici prin telefon, nu putea să meargă acasă la sora lui Cristian Cioacă pentru că aceasta nu îi permitea. Atunci, în acest mod, doamna Ghinescu nu a putut să aibă o legătură cu nepotul său, așteptând ca copilul să crească și să decidă singur să își vadă bunica maternă", a mai dezvăluit avocata Crina Radu.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Motivul pentru care mamei Elodiei Ghinescu nu i se permite să ia legătura cu nepotul ei, Patrick! Avocata Emiliei Ghinescu rupe tăcerea: „Nu a știut realitatea”

"I-am spus să nu-l mai ierte" O profesoară și-a ucis iubitul și l-a îngropat în curtea din spatele casei, după ce a aflat că a fost înșelată. Ce a urmat i-a șocat pe...

A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile...

Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tot ce a îndurat Dana Roba. De ce a fost, de fapt, atacată de soțul ei, Daniel Balaciu: "A vrut să se răzbune pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies