Stiri

A incercat sa ascunda totul! Adevarul despre sotul gravidei sinucigase de la Branesti!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A incercat sa ascunda totul! Adevarul despre sotul gravidei sinucigase de la Branesti! icon photo
Criminalistul Liviu Chesnoiu a comentat cazul femeii insarcinate care s-a sinucis si si-a omorat si fetite, sarind in fata trenului, in localitatea ilfoveana Branesti. Acesta a spus ca in aceasta situatie este vorba, la baza, de violenta domestica, o relatie de cuplu extrem de toxica.

"De ani de zile aceasta femeie suferea intr-o relatie toxica. A vrut sa divorteze, nu a lasat-o sotul, care era si foarte gelos. Ea avea trei copii si era insarcinata. Probabil se gandea ca mai apare inca unul care se va chinui si el. Va dati seama ce era in sufletelul ei? Nimeni nu a ajutat-o, nimeni nu a aparat-o", explica Liviu Chesnoiu.

In opinia acestuia, mersul sotului aduce lamuriri, deoarece intotdeauna mersul spune foarte multe despre o persoana. "Mersul sotului, vazut la televizor, nu era al unui om indurerat", este parerea psihologului criminalist, potrivit adevarul.ro.

A incercat sa ascunda totul! Adevarul despre sotul gravidei sinucigase de la Branesti!


Cazul este cu atat mai grac cu cat femeia si-a omorat si cele trei fetite.


"De aici reiese cat de afectata era. Ea nu a fost dusa de nimeni la un specialist. Va dati seama ca si copiii, atunci cand sar sa o apere pe mama, mananca bataie? Acesti copii au fost traumatizati, acesti copii poate ca au fost chinuiti in atatia ani, iar in mintea tulbure a mamei, ea considera ca e singura cale sa-i scape de acest om. Femeia aceasta a murit cu zile pentru ca nimeni nu a ajutat-o sa iasa din aceasta relatie toxica. Trebuia sa sune la acel Telverde pentru femei abuzate, sa se duca acolo, sa primeasca sprijin si sa dispara din viata acestui om care a impins-o sa recurga la acest gest", declara comisarul-sef.

"Oamenii acestia trag semnale de alarma cu mult timp inainte. Spun fraze de genul: o sa scap de viata asta, dar nu-i baga nimeni in seama pentru ca oamenii sunt limitati. in mod normal, cum auzi la un om asa ceva, imediat il duci la medicul de familie, dupa care medicul il trimite la psiholog, psihologul la psihiatru ca sa i se puna un diagnostic, un tratament medicamentos si sa treaca de acea depresie", explica pasii care trebuie urmati, in astfel de cazuri, psihologul Liviu Chesnoiu.

stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune