„A învățat de i-au sărit capacele” Cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa? Ciprian locuiește de ani buni în Germania, acolo unde și-a făcut o carieră de succes

Vedete

„A învățat de i-au sărit capacele” Cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa? Ciprian locuiește de ani buni în Germania, acolo unde și-a făcut o carieră de succes

Dorian Popa se laudă cu reușitele fratelui său. Ciprian a dat lovitura în Germania.

Dorian Popa este un nume foarte cunoscut și apreciat la noi în țară. Și asta pentru că s-a făcut remarcat ca actor, cântăreț, vlogger și, nu în ultimul rând, om de afaceri în domeniul imobiliarelor. Și asta pentru că a dezvoltat un cartier întreg de case, chiar în apropierea vilei sale de lux, pe care le oferă acum spre vânzare la cheie, pregătite direct de mutarea noilor proprietari.

Ce să mai, cu astfel de reușite, mulți dintre cei care-l urmăresc spun că artistul a dat lovitura pe toate planurile, astfel că acum duce o viață la care unii pot doar visa.

Citește și: ”Dacă mor azi, vă iubesc!” Dorian Popa, experiență îngrozitoare, la ceas de seară. Artistul se afla în mașină alături de pritenii și colegii săi. Prin ce au trecut?

Ciprian Popa este medic în Germania

Ceea ce-l face să nu aibă limite atunci când vine vorba de propriile plăceri, dar spune că pentru tot ce are și pentru tot ce-și permite acum a muncit pe brânci, s-a sacrificat ani la rând și a făcut tot ce a putut pentru a ieși din zona de confort, căci ăsta crede el că este secretul succesului în viață.

El crede că doar prin depășirea unor limite impuse de propria frică ori comoditate se poate atinge un nivel înalt de trai.

”Succesul înseamnă ieșirea din zona de confort, până nu ieși din zona de confort nu cred că poți să cunoști adevăratul succes”, a mai spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici.

Iar el nu este singurul care dovedește că munca aduce succes, căci și fratele său întoarce banii cu lopata. 

Ciprian Popa nu este cunoscut televiziunii din România ori pe rețelele de socializare, dar are o carieră cel puțin la fel de strălucitoare ca a fratelui său.

De precizat, însă, este faptul că Ciprian s-a făcut remarcat peste hotare, în Germania. Acolo s-a stabilit de ani buni, și-a întemeiat o familie și a devenit un medic renumit printre nemți, lucru de care Dorian Popa este foarte mândru.

Dorian Popa și fratele său

Cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: ”Nu mai umbla cu fofârlica” Dorian Popa, reacție vehementă când un fan a vrut să urce în bolidul său de lux. Ce au spus cei care au luat parte la întreaga scenă?

Artistul spune că fratele său a învățat foarte mult, iar acum culege roadele muncii depuse ani la rând.

Plus că, mai notează Dorian, atât în ceea ce-l privește pe el, cât și pe fratele său, pe lângă munca lor, la fel de importantă a fost și educația dură primită de la cea care i-a adus pe lume.

”Fratele meu e doctor în Germania și sunt foarte mândru să zic asta despre el, a învățat de i-au sărit capacele, sunt rezultatele mamei noastre, am vrut să spun familiei, dar dacă aș fi obiectiv, aș spune mamei noastre.

E greu ca mamă, ca profesoară, la ce salarii mizerabile au... e greu să crești doi copii”, a mai spus artistul.