A învins cancerul, dar a fost răpusă de coronavirus. Ultimele cuvinte pentru copiii ei, transmise printr-o stație radio: „I-am spus că o iubesc..”

A învins cancerul, dar a sfârșit răpusă de coronavirus. Este povestea tristă a unei femei de 42 de ani din America, mamă a șase copii.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

A învins cancerul, dar a fost răpusă de coronavirus. Ultimele cuvinte pentru copiii ei, transmise printr-o stație radio: „I-am spus că o iubesc..”

A reușit să învingă cancerul, dar a fost răpusă de coronavirus

Sundee Rutter, o femeie în vârstă de 42 de ani din America, a fost răpusă de temutul coronavirus. Mamă a șase copii, ea a reușit să învingă o boală nemiloasă, cancerul la sân, dar nu a reușit să câștige lupta cu virusul COVID-19. Iar cel mai trist este modul în care aceasta a fost nevoită să își ia rămas bun de la copii.


In articol:

Ultimele ei cuvinte au fost auzite printr-o stație radio așezată pe pernă. 

Atât cei șase copii cât și mama și sora femeii au fost nevoiți să își ia rămas bun de la ea printr-un aparat aflat în afara rezervei unde femeia era internată. 

„I-am spus că o iubesc.. și că nu trebuie să își facă griji pentru noi..”, a spus Elijah Ross-Rutter, unul dintre fiii ei.

Citeste si: Romania, la control! Suceava este cel mai afectat judet de noul coronavirus! Care este situatia cadrelor medicale de acolo

Citeste si: Adevarul despre dezinfectantul pentru maini facut acasa: Avertismentul expertilor

Citeste si: Carmen de la Sălciua a recunoscut că nu ar sta cu un bărbat sărac: „Să aibă cel puțin aceeași situație ca mine”

După ce a trecut peste una dintre cele mai grele încercări ale vieții ei, lupta cu cancerul și o perioadă lungă de recuperare după o intervenție chirurgicală la sân, Sundee a început să se simtă rău. Era ziua de 3 martie.

„Medicii i-au spus că nu are nimic, însă ea a mers și s-a autoizolat timp de 4 zile”, a povestit una dintre cele mai bune prietene ale femeii. La scurt timp, ea a început să se simtă din ce în ce mai rău. Nu mai putea să respire și a fost transportată de urgență la un spital din Washington.

În momentul în care a fost internată, familia a fost anunțată că femeia va rămâne peste noapte în spital pentru a fi tratată de pneumonie. A doua zi, însă, femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus. 

Și-a lăsat cei șase copii orfani

Din păcate, nu a mai primit o a doua șansă la viață, căci după numai o săptămână de luptă cu virusul ucigaș, femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital. 

Unul dintre copiii lui Sundee a mărturisit că, în primele zile, I s-a permis să intre în salonul mamei lui, cu o mască de protecție, dar pe măsură ce starea acesteia s-a agravat, ea a fost complet izolată. 

A învins cancerul, dar a fost răpusă de coronavirus. Ultimele cuvinte pentru copiii ei, transmise printr-o stație radio: „I-am spus că o iubesc..”

”A crezut că are o simplă răceală. Dar coronavirus? Este greu pentru noi să ne dăm seama de unde l-a luat, pentru că luăm contact cu un număr foarte mic de oameni”, a spus Elijah, fiul ei.

Femeia și-a pierdut soțul în anul 2012, iar acum și a lăsat orfani cei 6 copii cu vârste cuprinse între 13 și 24 de ani.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate