LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

A jucat totul pe o carte! Uite la ce a renuntat “bucatarul bogatilor”, Alexandru Razvan, pentru a participa la Top Chef!

Stie sa se joace cu gusturi fine si texturi rafinate si stapaneste arta culinara cu precizie, insa de aceasta data, Alexandru Razvan, unul dintre concurentii Top Chef, a trebuit sa redescopere un gust rar, dar care poate deveni insuportabil de amar, gustul riscului.

Distribuie pe:
fara descriere

A gatit pentru unii dintre cei mai bogati oameni ai Romaniei, este singurul roman care a efectuat un stagiu de pregatire in El Bulli, restaurantul cotat ca cel mai bun din lume timp de sase ani si a revenit in tara ocupand o pozitie de invidiat. O functie de conducere avand in subordine bucatarii sefi ai unui lant de restaurante si bineinteles o remuneratie pe masura, acestea sunt doar doua dintre lucrurile de care  “bucatarul bogatilor”, Alexandru Razvan, a decis sa se desparta. A jucat totul pe o carte, Top Chef!

Pentru a-si putea dedica asa cum se cuvine timpul si atentia cooking showului de la Antena 1, acesta a renuntat la jobul sau, o mutare pe care putini ar indrazni sa o faca. Nici macar sotia sa nu a stiut de acest “detaliu” decat dupa ce lucrurile s-au intamplat deja. Nimic nu ar fi putut sa-l opreasca din drum pe concurentul Top Chef. Alexandru Razvan a intrat in joc pentru a castiga, insa riscul este enorm, pe masura competitiei. Alaturi de el au mai intrat in prima faza a showului inca 23 dintre cei mai buni bucatari din Romania, iar eliminarile au inceput sa aprinda spiritele. Deja cinci concurenti au parasit Top Chef.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate