WOW

A luat o lumanare aprinsa si i-a pus-o fiicei sale in ureche. Dupa cateva minute, a taiat mucul ars si l-a pus la racit. Ce a iesit din urechea fetei?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A luat o lumanare aprinsa si i-a pus-o fiicei sale in ureche. Dupa cateva minute, a taiat mucul ars si l-a pus la racit. Ce a iesit din urechea fetei?icon photo
Desi la prima vedere pare o metoda ciudata si periculoasa, ingeniozitatea unui parinte a devenit virala in mediul online. Cu putina atentie si neaparat cu cineva alaturi, ceara din urechi poate fi inlaturata printr-o metoda simpla.


Nu aveti nevoie decat de un recipient din aluminiu, o lumanare si un bol cu apa. Dupa ce ati introdus lumanarea prin recipient, aceasta trebuie introdusa, usor, in ureche.

Lumanarea se aprinde si se lasa cateva minute sa absoarba reziduurile din ureche. Procedura nu este dureroasa si nici nu riscati sa va ardeti, dupa cum confirma si fata din imagini.

Daca nu credeti, procedati ca in video-ul de mai sus. Taiati mucul ars al lumanarii, lasati-l intr-un bol de apa sa se intareasca si sa se raceasca, iar apoi desfaceti fasia de ceara.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune