A mers la dentist pentru că avea o carie, dar a avut parte de un șoc! Înăuntru era un gândac care-i devora carnea

O mamă a ajuns la medicul dentist și de acolo viața ei a luat o întorsătură dramatică. Ceea ce ea credea că era doar o carie, era de fapt un gândac care-i devora carnea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

A mers la dentis pentru că avea o carie, dar a avut parte de un șoc! Înăuntru era un gândac care-i devora carnea


In articol:

Madelein Carelse, în vârstă de 42 de ani, a primit o lovitură dură atunci când a mers la medicul dentist, în Africa de Sud, iar el i-a spus că se întâmplă ceva foarte grav cu fața ei. Se umflase și avea un abces lângă dinte, dar nu era doar o banală carie, așa cum crezuse femeia.

Inițial, femeii i-au fost prescrise antibiotice și calmante foarte puternice. Fața ei a început să se umfle și i-au apărut trei puncte negre în partea stângă a gâtului, sub mandibulă. În ciuda faptului că lua în continuare tratament, i-a apărut o pată roșie e piele, care apoi s-a înnegrit.

Citeste si: Lara Fabina , dată în judecată de organizatorii concertului de la București: ”Nu acceptăm acuzația falsă adusă la adresa noastră!”

Citeste si: ”Go home, Lara”! Românii o desființează pe Lara Fabian, după ce artista și-a anulat a doua oară concertele din România!

Citeste si: Cum au reușit polițiștii din Indonezia să drogheze un oraș întreg. Greșeala autorităților după ce au ars trei tone de marijuana

Femeia avea un gândac care-i devora carnea

Abia după ce a ajuns de urgență la spital, Madelein Carelse a aflat ce se întâmpla cu ea. A aflat că o bacterie ca un gândac devorator de carne îi cauzase necroza. Este o afecțiune extrem de rară, care afectează doar unul din 1000 de cazuri din Europa de Vest.

Pentru a-i salva viața, medicii de la spitalul Sebokeng din Vanderbijlpark au fost nevoiți să îndepărteze tot țesutul infectat, pentru a împiedica bacteria să ajungă la organele vitale. Pentru că femeia nu avea asigurare medicală, una dintre cele mai bune prietene ale ei a început o strângere de fonduri pe internet și au deschis o pagină de Facebook numită „We Care For You Madelein Club (n.r. - Ne pasă de tine, Madelein). Speră că femeia va putea fi transferată la un spital privat, unde să primească toate îngrijirile medicale necesare. 

sursa foto: realitatea.net.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate