A mers la spital cu durere de urechi, iar medicii i-au găsit un gândac VIU înăuntru! Imagini șocante

Ce a pățit un bărbat care a mers la spital cu dureri puternic de urechi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un bărbat care se plângea de dureri îngrozitoare la nivelul urechii a primit o veste șocantă din partea medicului care l-a consultat.

Bărbatul din Provincia Bar Giant din Vietnam, susținând că simte dureri puternice în ureche. În timpul consultului, medicul a găsit cauza durerii sale. În interiorul urechii se afla un gândac de bucătărie care se mișca neîncetat prin canalul urechii.

Citeste si: Cinci fermieri din România au îngrozit Anglia, după ce au violat în grup o fată și au filmat-o! Ce pedeapsă au primit

Citeste si: Cum a fost experiența Ioanei Tufaru la Teatrul Evreiesc! Fiul ei, Luca, nu a fost la prestația mamei sale pe scenă

Citeste si: Iubitul a încercat să îi smulgă limba cu mâinile goale! Ce l-a determinat să facă acest gest șocant

Momentul șocant a fost filmat, iar medicul a stat minute bune până să reușească să îndepărteze în siguranță gândacul din ureche. Pentru că insecta era extrem de rapidă, a fost nevoie de multă răbdare pentru a o scoate din ureche, fără să îi cauzeze bărbatului și mai multă durere.

Ce spun medicii despre gândacii de bucătărie

Potrivit specialiștilor, gândacii de bucătărie sunt atrași de urechile oamenilor din cauza faptului că adoră mirosul de ceară din urechi.

De asemenea, aceste insecte sunt atrase și de locurile umide, așa că urechile reprezintă habitatul perfect pentru ele.

Însă ceea ce fiecare persoană ar trebui să știe este că pericolul crește în cazul în care insecta ajunge să moară în ureche, deoarece se poate infecta, așa că o vizită la medicul ORL-ist este obligatorie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate