A mers să își ia fetița de la grădiniță și a avut parte de un șoc! Ce era pe spatele micuței: „Ți se întoarce stomacul, sunt zeci”

O mamă care a mers să își ia fetița de la grădiniță a încremenit atunci când a văzut ce e pe spatele micuței.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

O tânără mamă a avut parte de cel mai mare coșmar pe care îl poate trăi un părinte.

Alice Bryant din Arizona a crezut că vede negru în fața ochilor atunci când a mers să își ia fetița de la grădiniță. Micuța începuse să meargă la grădiniță de cinci zile, iar când i-a schimbat hainele, a împietrit.

Citeste si: Copii crescuți în condiții inumane! Micuții erau murdari, plini de purici și nu știau să vorbească! Imagini șocante

Citeste si: „Sunt însărcinată, dar nu știu dacă tatăl este iubitul sau șeful meu”. Prin ce coșmar a trecut

Citeste si: Delia a imitat mai multe voci ale unor vedete din România: „Se supără Andra”

Alice a descoperit pe trupul micuței 25 de mușcături. Rosalynn, care are numai 15 luni, avea corpul plin de mușcături, însă, deși au trecut mai bine de 2 luni de la incident, aceasta nu a aflat nici acum adevărul.

Ce au făcut anchetatorii după ce mama a publicat imagini cu micuța

Femeia a decis să împărtășească împreună cu prietenii săi virtuali imaginile greu de privit, pentru a trage un semnal de alarmă.

După ce a văzut rănile de pe fiica sa, Alice a mers la Poliție, unde a depus o plângere, notificând, în același timp și Departamentul de sănătate, care se ocupă de acreditările grădinițelor și ale creșelor.

Niciun cuvânt și nimeni nu m-a contactat pentru notificări, deși am semnat să primesc orice veste. Toate aceste mușcături sunt dintr-o zi”, a scris femeia pe pagina sa de socializare.

Sunt peste 25, ți se întoarce stomacul. Mă simt furioasă și supărată, în același timp. Poliția spune că nu s-au făcut arestări și nici învinuiri până acum. Faptul că nimeni nu a intervenit în nu știu câte minute, poate că au fost lăsați singuri, poate că nu le-a păsat că cei mici plâng, nu știu. Însă ia ceva să faci toate acele mușcpturi, iar fiica mea ar fi fost foarte supărată”, a dezvăluit femeia revoltată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate