A murit actriţa Patricia Millardet, cunoscută pentru rolul judecătoarei din serialul Caracatiţa

Actriţa franceză Patricia Millardet, cunoscută pentru rolul judecătoarei din serialul "Caracatiţa/ La Piovra", a murit marţi, la spitalul San Camillo din Roma în urma unei crize cardiace. Artista avea 63 de ani, scrie La Repubblica.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Născută în 1957 la Mont-de-Marsan, în regiunea Nouvelle-Aquitaine, Patrica Millardet împlinise 63 ani la 24 martie. 

În Italia, unde a locuit de la sfârşitul anilor '80, a devenit cunoscută marelui public de când a interpretat-o pe incoruptibila judecătoare Silvia Conti din "Caracatiţa/ La Piovra", serialul în care Michele Placido a fost comisarul Cattani între anii 1989 şi 2001. 

"Cred că Silvia place publicului pentru că este morală, curată. La început, mi-a fost teamă de acest rol, eram nervoasă. Pentru a face un personaj adevărat e nevoie să crezi profund iar eu m-am forţat să gândesc şi să acţionez ca ea. M-am distrat mult interpretând-o, este aşa de sigură pe ea", povestea actriţa.

fara descriere

Citeste si: Polițiștii din Timiș au dus mâncare bătrânilor și copiilor izolați din județ! Imaginile cu oamenii legii sunt emoționante

Citeste si: Managerul Spitalului din Focșani, infectat cu coronavirus și acuzat că a fugit cu calculatorul de la birou, este putred de bogat! Constantin Mândrilă are terenuri arabile, o fâneață de două hectare, o casă și un apartament!

Citeste si: "Pot să vin din provincie și să mă mut la sora mea din București în timpul stării de urgență, dacă sunt student ce își continuă studiile online"? Vezi ce ne sfătuiesc autoritățile!

Actriţa Patricia Millardet a avut o carieră de succes

În cariera sa a apărut în multe producţii cinematografice şi de televiziune. Unul dintre primele ei roluri a fost cel din filmul "The Time of Apples 2" din 1982. A debutat în cinema-ul italian în 1987 cu filmul de televiziune de Carlo Lizzani "Assicurazione sulla morte". În 1990, a jucat în "Il sole anche di notte", de Paolo şi Vittorio Taviani.

fara descriere

A devenit celebră odată cu apariţia în serialul "La Piovra", pe Rai 1. 

Între 2001 şi 2003 a fost printre protagoniştii din "Il bello delle donne" difuzat de Canale 5, unde a interpretat personajul Angelina Brusa

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate