A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”

Alex Bodi este în doliu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Bunica lui s-a stins pe patul de spital.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”
Alex Bodi si bunica lui


In articol:

Durere mare în familia lui Alex Bodi. Afaceristul a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. Bunica lui, de care era foarte apropiat, a murit. Iubitul Biancăi Drăgușanu este devastat de suferință, dar și-a găsit câteva cuvinte pentru a transmite un mesaj scurt, dar emoționant, la adresa femeii care a avut grijă de el și pe care o iubea nespus de mult.

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”

Bodi a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de bunica lui, în dreptul căreia a scris următorul mesaj. Îți dau lacrimile. 

”Îngerul meu păzitor”, a fost mesajul plin de durere cu care Alex Bodi a decis să anunțe trecerea în neființă a uneia dintre cele mai importante femei din viața lui. 

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”
Alex Bodi și Bianca Dragusanu

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Acum câteva săptămâni, afaceristul posta mai multe filmulețe din spital cu bunica lui pe conturile de socializare. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu s-a dezlipit de lângă patul acesteia, iar pe înregistrări se putea vedea cum Bodi nu îi dădea drumul nici măcar o secundă la mână bunicii lui.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, jignită dur! Alex Bodi nu a suportat și a intervenit imediat: „Eu zic să te potolești...” De la ce a pornit totul?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, probleme cu Alex Bodi în vacanța luxoasă din Monaco: „Din vina lui am...”

Citeste si: Alex Bodi a încasat cea mai mare umilință! O femeie i-a spus că este urât! Partenerul Biancăi Drăgușanu s-a enervat crunt: „Ca fizic, zici că ești desenată cu acuarele pe când ploua cu găleata”

Acesta a spus de mai multe ori că bunica este una dintre femeile pe care le iubește cel mai mult, iar vestea morții acesteia l-a distrus. Mai mult decât atât, Alex Bodi i-a ți prezentat-o bunicii pe femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, Bianca Drăgușanu, care a petrecut un weekend alături de iubitul ei și bunica acestuia la Mediaș în urmă cu ceva timp.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

Decizie controversată după moartea lui Emi Pian. Clanurile Rinu și Duduianu, față-n față!

Silueta naturală care a înnebunit lumea. Femeia-fenomen vine din Rusia

Plușica de la Puterea Dragostei a răbufnit ”Nu ați putut depăși momentul?”

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies