A murit Alexandra Dobrescu

Redacția Click! a anunțat dispariția prematură a colegei noastre de breaslă Alexandra Dobrescu. Colectivul WowBiz transmite sincere regrete și condoleanțe familiei

Distribuie pe:

Autor: D.A.

A murit Alexandra Dobrescu
A murit Alexandra Dobrescu


In articol:

Redacția WowBiz a decis publicarea integrală a anunțului făcut de Click! cu privire la decesul Alexandrei Dobrescu.

„Cu adânc regret și nespusă durere, colectivul redacțional al ziarului Click!, din trustul de presă AdevărulHolding, anunță trecerea în neființă a colegei Alexandra Dobrescu. Înmormântarea va avea loc miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 14.00, la cimitirul Glina din județul Ilfov. Sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate! Acesta ar fi fost un clasic mesaj de adio, pe care Alexandra nu ni l-ar fi iertat niciodată. Pentru că Alexandra a fost dincolo de orice tipar, dincolo de orice conformism, dincolo de cuvinte.

Alexandra își cumpărase luna trecută un ceas nou. Mare și roz. Mare - ca să încapă în el toate planurile ei uriașe, roz - pentru că așa era ea. Timpul pentru Alexandra se măsura în clipe petrecute cu copiii ei, în ore de bucurie alături de colegi, în zile pline de adrenalină la redacție.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Timpul Alexandrei avea alt sens, căci altfel nu ne explicăm cum au încăput în el atâția prieteni, atâtea planuri, atâtea știri, atâtea drumuri, atât de multe melodii și povești, atâtea pâini de casă frământate și coapte perfect, atâtea filme cu pop-corn, o mulțime de rochii superbe, atâtea glume și zâmbete infinite.

Ce n-a încăput însă în timpul Alexandrei au fost cuvintele “nu pot”, “nu mai pot”, “nu vreau”, “nu mai vreau”, “am obosit”, “nu merg”, “nu fac”, “nu sun”.

Iată cum se descria Alexandra, într-un scurt CV:

“Jurnalist cu aproape două decenii de experiență în mass-media, a lucrat din primul an de facultate în televiziune și presa scrisă, rămânând în cele din urmă în redacția de ziar și, ulterior, îmbunățățind conținutul online, atât de mult căutat și ușor de accesat în prezent, indiferent de oră, de pe un simplu telefon mobil, tabletă sau laptop. Mereu gata pentru breaking news, a furnizat cititorilor fideli de știri calde informații obiective, care să-i ajute să înțeleagă dimensiunea evenimentelor. De la domenii precum politic, social, administrație locală, turism și economic – financiar a continuat cu partea de monden, descoperind lumea sclipitoare a showbiz-ului și a evenimentelor mondene”.

Iată cum am descrie-o noi, cei care am lucrat cu ea: “Alex, ești o bucurie!”

Din 14 aprilie, de când am primit la redacție cea mai neagră știre, Alexandra, colega noastra dragă, s-a mutat din birou, în inimile și în amintirile noastre. A plecat pentru totdeauna, discret și demn, după cea mai curajoasă luptă cu o boală perfidă. Cei care au cunoscut-o pot depune mărturie că prezența ei a fost sinonimă cu bucuria și cu dragostea de viață. Și așa trebuie să rămână.

Alex, vei fi mereu cu noi! Aaa, și încă ceva: în ziua în care ai plecat a plouat mult...”

Dumnezeu să o ierte!


Citește și:

Ludovic Orban, anunț important! Ce se întâmplă cu bugetul pentru șomajul tehnic, în plină pandemie de coronavirus

Mesaj de la Biroului Român de Audit Transmedia: „Ne găsim într-o perioadă provocatoare pentru business-urile din România”

Bombă în lumea mondenă! Și-a anunțat divorțul de Dana Criminala, iar acum Leo de la Strehaia vrea să se întoarcă la Anca, prima lui soție! Declarații exclusive

Un preot infectat cu coronavirus a slujit din casă-n casă! Peste 150 de persoane au intrat în contact cu omul Domnului

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies