Vedete

A murit Angela Ciochina! Povestea ei de viata e socanta! Fosta cantareata va fi inmormantata maine!

novalue

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


A murit Angela Ciochina! Povestea ei de viata e socanta! Fosta cantareata va fi inmormantata maine!icon photo
A murit Angela Ciochina, fosta colega de breasla si de generatie cu Angela Similea si Mihaela Runceanu.

 

Femeia avea o poveste de viata foarte trista. A ramas singura pe lume in urma cu cativa ani cand, pe rand, tatal, mama si sora ei au murit.

A fost gasita moarta in casa in aceasta dimineata, dupa o lunga suferinta. Diagnosticata cu ciroza hepatica, Angela Ciochina a suferit enorm, era imobilizata la pat de foarte mult timp.

A murit Angela Ciochina! Povestea ei de viata e socanta! Fosta cantareata va fi inmormantata maine!
A murit Angela Ciochina! Povestea ei de viata e socanta! Fosta cantareata va fi inmormantata maine!
"Nu accepta ajutorul prietenilor si colegilor. Poate din orgoliu, nu stiu de ce"
, a declarat Stela Enache la Pro TV.


In urma cu cativa ani a fost gasita in coma, in propria casa, inconjurata de zeci de sticle de alcool si cu rani oribile pe corp din cauza faptului ca nu se mai ridicase de foarte mult timp din pat.

Trupul neinsufletit al regretatei artiste a fost depus la capela cimitirului Bellu, urmand ca maine sa fie inmormantata.

"Aseara se simtea rau si vomase, dar a refuzat sa fie dusa la spital", a povestit varul Angelei Ciochina in emisiunea lui Maruta. "Am sunat la 112 si au refuzat sa vina, pentru ca spusesem ce boala avea. Au zis ca trebuie sa vina medicul de familie. M-am enervat si am sunat iar la 112. Intr-un final au venit", a mai spus barbatul.

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune