A murit artistul Hella Sketchy, în urma unei supradoze de droguri, după 14 zile de comă

A murit artistul Hella Sketchy, în urma unei supradoze de droguri, după 14 zile de comă. Medicii au făcut tot posibilul ca să îl salveze.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Vești extrem de triste din lumnea muzicii internaționale. Unul dintre cie mai promițători artiști ai generației sale și-a pierdut viața din cauza consumului de substanțe interzise.

Hella Sketchy, în vârstă de doar 18 ani, a murit din cauza drogurilor pe care le consuma frecvent. Artistul făcea parte din The Soundcloud și avea tot viitorul în față, iar familia este în stare de șoc după ce a primit vestea morții acestuia.

Citeste si: Brigitte Pastrămă, replică năucitoare pentru Magda Vasiliu: ”Eu, Brigitte Pastramă, pe care o consideri penibilă...”

Citeste si: Tragedie în județul Vaslui! Cinci persoane au murit pe loc, codul roșu de intervenție activat

Citeste si: Finala ”Bravo, ai stil!”: Elena a câștigat Coroana pentru cea mai stilată femeie din România și cei 100.000 de lei!

Tânărul, pe numele său real Jacob Tyler Thureson, a suferit o supradoză și a fost dus de urgență la spital. Acolo, medicii au decis să îl bage în comă indusă.

Tânărul a stat 14 zile în comă indusă

Pe data de 13 iunie, Hella a fost găsit inconștient și transportat imediat la spital pentru a primi îngrijirile necesare. Medicii au descoperit că acesta ingerase o cantitate importantă de droguri.

Timp de 14 zile, artistul a stat în comă indusă, iar familia și fanii s-au rugat pentru o minune în tot acest timp. În ciuda eforturilor medicilor, Hella nu a mai putut fi salvat. Chiar tatăl său a făcut anunțul morții artistului pe pagina de Twitter.

„Nici intr-un milion de ani nu ma gandeam ca fiul meu va muri asa. Nu trebuie sa mori inaintea tatalui sau bunicului tau. Asta nu trebuie sa se intample niciodata. Nu avem cuvinte sa exprimam durerea simtita”, a marturisit tatal sau.

Părinții tânărului sunt șocați și vor să tragă un semnal de alarmă, ca o astfel de tragedie să nu se mai întâmple vreodată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate