A murit cântărețul Dan Teodorescu

Anunț cu adevărat trist pentru lumea artistică din România.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereAnunț cu adevărat trist pentru lumea artistică din România. Cântărețul Dan Teodorescu a murit la vârsta de doar 48 de ani.
Orchestra Națională Radio a anunțat moartea lui Dan Teodorescu - solist instrumentist - percuție, potrivit RTV.

fara descriere

Dan Teodorescu era extrem de apreciat printre colegii lui, fiind și unul din cei mai de seamă componenți ai Orchestrei Naționale de Radio.

„Drum lin, dragul nostru coleg şi prieten”, este mesajul postat de Orchestra Naţională Radio pe pagina oficială de Facebook.

Citeste si:Doliu în muzica populară! Cântăreața Elena Ionescu Cojocaru a murit

 

Sfârșit de an cu doliu și pentru Viorica Dăncilă

fara descriere

Viorica Dăncilă nu mai scapă de necazuri după ce a pierdut funcția de premier al României și și-a dat demisia din PSD.

Singura mătușă a Vioricăi Dăncilă a murit, astfel că fostul premier va trebui să se pregătească de înmormântare. Mătușa din partea mamei avea o vârstă înaintată și avea mai multe probleme de sănătate.

Relaţia dintre cele două era apropiată, mai ales ca femeia locuia de multă vreme în apartamentul Vioricăi Dăncilă de la Videle, iar aceasta ajuta la îngrijirea ei, conform România TV.

Femeia era singură pe lume, Viorica Dăncilă fiind singurul ei sprijin, ceea ce înseamnă că tot fostul premier se va ocupa și de înmormânatare. 

Fost premier și candidat la funcția de președinte al țării, Viorica Dăncilă este măritată de trei decenii cu Cristinel, un manager care activează la o mare companie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate