Stiri

A murit chiar de ziua ei în timp ce soţul îi făcea o poză. Tragedia s-a petrecut lângă locul în care s-a căsătorit

O tânără din Africa de Sud, Jolandi le Roux, a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani. Soţul ei, care dorea să o fotografieze, a asistat şocat la tragedie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


A murit chiar de ziua ei în timp ce soţul îi făcea o poză. Tragedia s-a petrecut lângă locul în care s-a căsătorit icon photo

Femeia s-a prăbuşit în gol peste 150 de metri, după ce a căzut de pe o stâncă. Femeia s-a dezechilibrat în timp ce voia o poză artistică, în care să pară că sare peste soare, informează The Sun.

Un salvator a ajuns la femeie abia la 3 ore după accidentul nefericit din pricina ploii.

Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator care a ajuns la locul tragediei. Paramedicul Henry Barlow a fost şocat atunci când l-a văzut pe Andrew, soţul femeii, agăţându-se de stânci în încercarea de a ajunge la soţia sa. „El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reuşit. A fost sfâşietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe”, a declarat paramedicul Henry Barlow.

Au existat mesaje de avertizare, care anunţau interdicţia de a trece barierele de protecţie. Cei doi soţi nu le-au respectat însă. Andrew şi Jolandi s-au căsătorit pe plajă, în septembrie 2017, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune