A murit chiar de ziua ei în timp ce soţul îi făcea o poză. Tragedia s-a petrecut lângă locul în care s-a căsătorit

O tânără din Africa de Sud, Jolandi le Roux, a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani. Soţul ei, care dorea să o fotografieze, a asistat şocat la tragedie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Femeia s-a prăbuşit în gol peste 150 de metri, după ce a căzut de pe o stâncă. Femeia s-a dezechilibrat în timp ce voia o poză artistică, în care să pară că sare peste soare, informează The Sun.

Un salvator a ajuns la femeie abia la 3 ore după accidentul nefericit din pricina ploii.

Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator care a ajuns la locul tragediei. Paramedicul Henry Barlow a fost şocat atunci când l-a văzut pe Andrew, soţul femeii, agăţându-se de stânci în încercarea de a ajunge la soţia sa. „El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reuşit. A fost sfâşietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe”, a declarat paramedicul Henry Barlow.

Au existat mesaje de avertizare, care anunţau interdicţia de a trece barierele de protecţie. Cei doi soţi nu le-au respectat însă. Andrew şi Jolandi s-au căsătorit pe plajă, în septembrie 2017, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: