A murit comisarul Traian Tandin, unul dintre cei mai cunoscuți criminaliști! El a lucrat la „Cazul Rîmaru”

Comisarul Traian Tandin, unul dintre cei mai cunoscuți criminaliști ai Poliției Române, a murit la vârsta de 75 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Comisarul Traian Tandin a fost unul dintre cei mai cunoscuți criminaliști din Poliția Română. El s-a stins la vârsta de 75 de ani.

“A murit o legendă a Poliției Române! În urmă cu câteva ore a urcat la ceruri colegul nostru, polițistul și scriitorul Traian Tandin. Dumnezeu să îl odihnească în pace” este mesajul apărut pe pagina de Facebook „Polițiști – Uniți suntem puternici”, după ce s-a aflat despre trecerea în neființă a comisarului Traian Tandin. 

fara descriere

Comisarul Traian Tandin a lucrat la „Cazul Rîmaru”

Pe lângă meseria care l-a făcut renumit, Traian Tandin a fost și un bun scriitor de romane polițiste.

Comisarul-șef Traian Tandin povestește în cartea sa, ”Cazul Rîmaru” că Elena Udrea (nici o legătură de rudenie cu politiciana de astăzi) a fost omorâtă în somn, după ce criminalul a forțat o fereastră de la demisol. În cameră nu s-a găsit dezordine și nu au fost semne de violență, cadavrul fiind găsit a doua zi de proprietar, care a forțat ușa încuiată din camera în care stătea victima. . În cameră nu s-a găsit dezordine și nu au fost semne de violență, cadavrul fiind găsit a doua zi de proprietar, care a forțat ușa încuiată din camera în care stătea victima.

fara descriere

„Investigarea anturajului victimei şi a locatarilor imobilului nu a scos însă la iveală date care să lămurească mobilul crimei sau alte împrejurări legate de săvârşirea acesteia. Negativ a fost şi rezultatul căutării urmelor respective în cazierul monodactilar, decadactilar şi palmar de la Prefectura Poliţiei Capitalei, concluzionându-se că urmele lăsate de cel în cauză nu figurau în evidenţele infractorilor înregistraţi. Deci, era vorba de un infractor primar sau care nu a trecut niciodată pe la poliţie pentru amprentare”, notează comisarul Traian Tandin în cartea sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate