A murit de durere după ce fiul ei de 17 ani a fost înjunghiat mortal: "Nu a mai fost ea"

O femeie de 54 de ani a murit de inimă rea după ce fiul ei de 17 ani a fost înjunghiat mortal.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

debbie-makki-yousef-makki


In articol:

Debbie Makki nu a mai putut trăi cu ideea că băiatul ei a fost ucis în martie 2019. După un an în care a suferit enorm, englezoaica s-a stins. Avea în suflet marea durere a pierderii lui Yousef, fiul ei în vârsta de 17 ani înjunghiat de un prieten, tânăr care a fost achitat de judecători pe motiv că ar fi acționat în legitimă apărare. Avocatul apărării a susținut pe toată durata procesului că Yousef a fost cel care a pornit scandalul și l-ar fi atacat cu o armă albă pe clientul său.

Tânărul Yousef, în vârstă de 17 ani, înjunghiat mortal de un prieten. Băiatul a fost achitat pe motiv că ar fi fost legitimă apărare

"Fiul meu a murit singur, pe marginea drumului. Nu l-a ținut nimeni în brațe, nu l-a ajutat nimeni, nu i-a vorbit nimeni în ultimele sale clipe de viață", spunea Debbie, cu mare durere în suflet la scurt timp după ce Yousef Makki a fost ucis în plină stradă.

Citeste si: Un nou deces în rândul cadrelor medicale. O asistentă din Botoşani a murit din cauza COVID-19

Citeste si: Mesaj trist al surorii Aurei Ion, la mormântul tinerei moarte în accidentul aviatic ”Să ne ierți…”

Citeste si: Doliu în tenisul românesc! Laurențiu Bucur a murit! Apropiații sunt în stare de șoc. Astăzi ar fi trebuit să joace tenis în parc

La puțin după ce s-a împlinit un an de la moartea puștiului, Debbie s-a stins și ea din viață. Fiica ei, Jade, a făcut anunțul trist. Tânăra este convinsă că acum mama și fratele ei, Yousef, sunt împreună. "Mama noastră a murit cu inima sfâșiată și îndurerată. Știm că dorea să se facă dreptate pentru Yousef și îi promitem că ne vom lupta până la ultima picătură de energie pentru a face dreptate. Starea ei de sănătate fizică și mentală s-a deteriorat încontinuu în ultimul ani și nu a mai fost ea de când Yousef a murit. Acum măcar știm că acum sunt împreună", a declarat Jade Makki.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate