A murit Decebal Traian Remeș, fostul ministru al Agriculturii

A murit fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeș

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

A murit fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeș. Fostul politician se confrunta cu probleme grave de sănătate și a murit la spital.
Decebal Traian Remeș fusese diagnosticat cu cancer, iar ultima săptămână din viață și-a petrecut-o la un spital de Oncologie.

Decebal Traian Remeș s-a născut la data de 26 iunie 1949 în comuna Băsești (județul Maramureș). A absolvit în anul 1971 cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași.

Citeste si: Ce s-a descoperit la autopsia băiețelului de 4 ani mort după o anestezie la stomatolog

Citeste si: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, operată de urgență! Boala genetică de care suferă

 

 

La data de 5 aprilie 2007, Decebal Traian Remeș este numit în funcția de ministru al agriculturii și dezvoltării rurale, devenind responsabil cu implementarea politicilor agricole și de dezvoltare rurală în conformitate cu strategia guvernamentală. Ca urmare a implicării în acțiuni de dare de mită, la data de 11 octombrie 2007, primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat lui Decebal Traian Remeș să își prezinte demisia din funcție considerând că acesta nu își mai poate exercita în mod eficient atribuțiile sale, iar Remeș a acceptat.

A fost condamnat pentru trafic de influență și eliberat condiționat după un an.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate