Vedete

A murit fara sa-si indeplineasca ULTIMA DORINTA! Ce a cerut Ionela Prodan de pe patul de spital: "Eu o sa ma prapadesc, dar vreau..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A murit fara sa-si indeplineasca ULTIMA DORINTA! Ce a cerut Ionela Prodan de pe patul de spital: "Eu o sa ma prapadesc, dar vreau..."icon photo
 
Ionela Prodan a murit luni seara, in jurul orei 21:00, dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare, cancerul pancreatic. Artista a comunicat cu prietenii si familia pana-n ultima clipa. 
 
Codrin Stefanescu a povestit care a fost ultimul lucru pe care i l-a cerut regretata Ionela Prodan. 
 
 
"Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, «spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea». A fost ultima discuţie coerentă. Anamaria şi sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan şi va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o aşteptam cu toţii”, a precizat Codrin Ştefănescu la un post tv. 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune