A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet

Grumpy Cat avea doar 7 ani și a murit din cauza unei afecțiuni.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Grumpy Cat, felina care a cucerit internetul și a devenit una din cele mai populare pisici din lume, datorită chipului "morocănos". a murit. Grumpy Cat avea doar 7 ani, potrivit unui anunț făcut de proprietara sa și preluat apoi de BBC.

Îndrăgita pisică a murit marțo, din cauza unei infecții urinare, o afecțiune extrem de întâlnită în rândul pisicilor. Felina s-a stins în brațele "mamei sale, Tabatha", potrivit comunicatului.

Grumpy Cat devenise o senzație a internetului

fara descriere

"În afară de faptul că a fost copilul nostru și un membru prețuit al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din toată lumea să zâmbească, chiar și în momente grele. Spiritul ei va rămâne viu printre fanii ei de peste tot", se mai arată în comunicat.

Pisica lui Karl Lagerfeld, o altă felină celebră, iar mai nou...milionară!

fara descriere

Celebrul designer Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani. Averea lui Karl Lagerfeld va fi moștenită de pisica lui, Chopette.În conturile lui Chopette vor intra astfel nu mai puțin de 250 de milioane de dolari! Pisica avea deja o avere de 6 milioane de dolari, din contracte de imagine.

Iubită foarte tare de Karl Lagerfeld, pisica Chopette a fost obișnuită cu un stil de viață luxos. Ea avea deja propriii servitori înainte de moartea designerului și zbura numai cu avioane private. De asemenea, pisica nu mănâncă decât la masă, din recipiente de argint. În 2014 a fost lansată o carte despre ea, în care sunt dezvăluite amănunte din viața ei fascinantă, cu totul neobișnuită pentru o pisică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate