A murit în timp ce își cerea iubita în căsătorie! Cum s-a petrecut tragedia

Un american a decedat în Tanzania, după ce a încercat să-şi ceară în căsătorie partenera într-un mod original.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Acesta a coborât în apa dintr-o cabină scufundată, aflată în complexul hotelier la care erau găzduiţi, dar nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă, scrie Adevărul.

Steven Weber şi partenera sa, Kenesha Antoine, erau cazaţi într-o cameră subacvatică din proximitatea insulei Pemba, Tanzania. În filmările realizate de femeie, se poate vedea cum bărbatul a coborât în apa dintr-o cabină specială şi a lipit o cerere în căsătorie scrisă de mână pe sticla care înconjura această încăpere. În postarea pe Facebook în care Kenesha Antoine a confirmat decesul bărbatului, aceasta spune că soţul ei „nu a mai ieşit niciodată din adâncuri”. 

„Nu-mi pot ţine respiraţia suficient de mult pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine. Dar…iubesc în fiecare zi mai mult tot ce iubesc la tine”, scria pe hârtia respectivă. Filmarea arată, în continuare, momentul în care bărbatul scoate un inel din pantalonii săi scurţi şi dispare, apoi, din imagine. Când reprezentanţi hotelului au ajuns la faţa locului, chemaţi de femeie, nimic nu s-a mai putut face.

„N-a mai apucat să audă răspunsul meu la cererea în căsătorie, care ar fi fost, de un milion de ori, da!”, a scris femeia îndoliată pe Facebook. „N-am apucat să ne îmbrăţişăm şi să sărbătorim începutul restului de viaţă pe care l-am fi petrecut împreună. Cea mai frumoasă zi a vieţii noastre s-a transformat în cea mai oribilă, în cea mai crudă întorsătura a destinului imaginabilă”.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate