A murit! Liviu Vârciu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! Toată lumea este în stare de șoc!

Liviu Vârciu a dat o veste teribilă la sfârșitul emisiunii pe care o prezintă. O persoană importantă s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

liviu varciu
Liviu Vârciu și Jassim-Mihamad Al Hamdani


In articol:

A murit! Liviu Vârciu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Se pare că unii dintre telespectatorii emisiunii la care Vârciu este moderator au suferit un șoc enorm când au aflat despre moartea bărbatului. 

Citeste si: Veste bombă! Gina Pistol și Smiley vor fi părinți pentru prima dată!

Citeste si: Ultimele detalii în cazul milionarului care ar fi încercat să își înece iubita în jacuzzi! ”A fost nesinceră la Poliție”

Citeste si: Detalii de ultimă oră! Pacienții în stare critică cu Covid-19 pot fi salvați!

Veste tristă în televiziune

Unul dintre concurenții emisiunii, la care Liviu este moderator, s-a stins din viață. Jassim-Mihamad Al Hamdani a apărut în cadrul celei de-a cincea ediție a show-ului, iar cele douăzeci de concurente din cadrul emisiunii au fost impresionate de povestea sa de viață. Tânărul l-a întâlnit chiar și pe cunoscutul fotbalist, Messi, și a făcut spectacol în Dubai. 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

La finalul emisiunii, Liviu Vârciu a dat vestea cea tristă potrivit căreia Jassim Al Hamdani s-a stins din viață, însă fără să știe cauza decesului. La scurt timp, telespectatorii au început să își pună tot felul de întrebări despre moartea bărbatului, așa că au început să caute pe internet detalii. Se pare că sora tânărului nu a dorit să vorbească despre acest subiect dureros, însă se pare că un apropiat a reușit să afle tot adevărul.

“Se pare (ce am găsit pe Fb) că a suferit un infarct ! Oricum e trist” este mesajul pe care o tânără l-a scris. 

Mesaje emoționante pentru Jassim Al Hamdani 

“RIP, Jesse! Condoleante familiei! Păcat!??”, “Jesse Al Hamdani sa stii ca ne este dor de tine in fiecare zi! Ai fost un om minunat, prea minunat!”, “Un copil minunat. Condoleanțe familie și putere”, “Un băiat minunat! Condoleanțe!”, “Condoleanțe! Îmi pare foarte rău! Dumnezeu să îl odihnească! ???” câteva din comentariile lăsate de oameni.

 

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ultimele detalii în cazul milionarului care ar fi încercat să își înece iubita în jacuzzi! ”A fost nesinceră la Poliție”

Veste bombă în showbiz! Gina Pistol și Smiley vor fi părinți pentru prima dată! "Sunt extrem de emoționați..."

Detalii de ultimă oră! Pacienții în stare critică cu Covid-19 pot fi salvați!

Ce se întâmplă în aceste momente cu tatăl lui Emi Pian? Bătrânul se roagă zilnic pentru fiul său

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies