A murit miliardarul David Koch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume!

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Lumea politică și nu numai este în doliu. Miliardarul american David Koch, care a cheltuit împreună cu fratele său Charles sute de milioane de dolari pentru a influenţa politică americană, a decedat, a anunţat vineri fratele său, relatează AFP.

„Cu inima grea, anunţ dispariţia fratelui meu David", a anunţat Charles Koch, CEO-ul conglometarului Koch Industries, într-un comunicat, precizând că fratele sau avea un cancer, în stadiu avansat, la prostată de 27 de ani, informează news.ro.

În vârstă de 79 de ani, Koch controla împreună cu fratele său compania Koch Industries, a doua cea mai mare întreprindere necotată pe bursă din Statele Unite, cu sediul la Wichita, în Kansas, şi cu activităţi din sectoarele chimic şi petrolier şi până în sectorul hârtiei.

Citeste si: Secretul lui Iancu Sterp de la Puterea Dragostei! Nu a vrut să știe lumea, dar un fost concurent l-a dat de gol!

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, întâlnire bombă, la Istanbul! A fost chemat, la discuții, de un star din Turcia

Citeste si: Singura dată când Alexandru Papadopol şi Adrian Titieni s-au aşezat la aceeaşi masă! Cei doi au jucat împreună într-o piesă de teatru! FOTO

David Koch avea o avere de zeci de miliarde de dolari

Potrivit revistei FORBES, era a 11-a cea mai bogată persoană din lume, aflându-se la egalitate cu fratele său, fiecare având o avere estimată la 42 de miliarde de dolari.

El a finanțat de-a lungul timpului o rețea de organizații cu scopul de a influența alegerile americane. De asemenea, David Koch și-a folosit banii pentru a susține artele, dar și pentru a sponsoriza centre de excelență în medicină. 

Foto: Wikipedia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate