Vedete

A murit o actrita de telenovele extrem de indragita! Thalia este devastata de pierderea colegei sale

Daca in anul 1999, Karla Alvarez era o actrita care avea o cariera in plina ascensiune si era una dintre vedetele care abia incepeau sa guste succesul, se pare ca zvonurile cum ca actrita suferea de bulimie si anorexie erau din ce in ce mai comune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


A murit o actrita de telenovele extrem de indragita! Thalia este devastata de pierderea colegei sale
Desi ani la rand a incercat sa nege toate aceste zvonuri care circulau din ce in ce mai des in presa, in anul 2002, actrita era din ce in ce mai slaba si chiar daca avea numai 41 de kilograme ea era singura care credea ca arata bine si spunea ca se chinuie sa-si mentina silueta numai pentru a fi mereu pe placul fanilor.

Nici pe plan sentimental actrita nu a fost mai fericita si de cele mai multe ori a suferit din dragoste, mai ales cand Jorge, barbatul cu care a avut o relatie scurta in 2004 a declarat ca antidepresivele sunt vinovate pentru felul in care arata artista.

Cristi Borcea şi-a tăiat venele de nervi că Dinamo a pierdut titlul: “Era să şi mor. Am spart uşa la vestiar, de mi-am secţionat tendonul”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Iasmina, românca măritată cu deţinătorul Statuii Libertăţii, este însărcinată! E mai fericită ca niciodatăicon photo

Vedete

Iasmina, românca măritată cu deţinătorul Statuii Libertăţii, este însărcinată! E mai fericită ca niciodată

Iasmina Milutinovici, românca măritată cu Bradford Hill, cel care deţine Statuia Libertăţii din New York, trece prin momente cât se poate de fericite. Mai exact, ea este însăcrinată şi, în primăvara viitoare îi va dărui multimilionarului care a luat-o de soţie încă un moştenitor.

Titlu secțiune