Stiri

A murit pe patul de spital după mai multe zile de agonie! O complicaţie la pancreas i-a curmat viaţa

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Nicu Chirilă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost bătut cu bestialitate în plină stradă la Bologna, în Italia. Românul s-a stins din viaţă după 40 de zile de agonie.
 
Nicu era venit în Italia de 15 ani. Locuia în zona Mazzini şi de 12 ani lucra ca muncitor mecanic pentru o societate din Ponte Ronca.
 
În seara zilei de 6 octombrie a mers să-şi cumpere încălţăminte. După ce şi-a luat ce avea nevoie, Nicu a plecat spre staţia de autobuz, ca să se întoarcă acasă.
 
A fost atacat din spate de persoane necunoscute. Din spusele românului, cineva l-a lovit în zona capului. Prăbuşit pe caldarâm, Nicu a continuat să fie lovit sălbatic cu picioarele.
 

 

 
Agresorii i-au furat telefonul mobil, dar, în mod ciudat, i-au lăsat portofelul cu 260 de euro care se afla într-un buzunar al sacoului.
 
Bărbatul s-a ridicat şi a mers la autobuz. A ajuns acasă, unde locuia de mai mulţi ani împreună cu fratele şi cumnata sa. Acesta le-a spus că se simte rău, iar în momentul în care a a început să-i curgă sânge dintr-o ureche, cumnata acestuia a chemat ambulanţa.
 
Avea două coaste rupte şi o traumă, care părea să-i nu-i pună în pericol viaţa. Starea lui Nicu s-a agravat  în 11 octombrie, când românul a intrat în comă. Pancreasul său a cedat din cauza loviturilor primite. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol