Stiri

A murit pe patul de spital după mai multe zile de agonie! O complicaţie la pancreas i-a curmat viaţa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A murit pe patul de spital după mai multe zile de agonie! O complicaţie la pancreas i-a curmat viaţa
icon photo
 
Nicu Chirilă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost bătut cu bestialitate în plină stradă la Bologna, în Italia. Românul s-a stins din viaţă după 40 de zile de agonie.
 
Nicu era venit în Italia de 15 ani. Locuia în zona Mazzini şi de 12 ani lucra ca muncitor mecanic pentru o societate din Ponte Ronca.
 
În seara zilei de 6 octombrie a mers să-şi cumpere încălţăminte. După ce şi-a luat ce avea nevoie, Nicu a plecat spre staţia de autobuz, ca să se întoarcă acasă.
 
A fost atacat din spate de persoane necunoscute. Din spusele românului, cineva l-a lovit în zona capului. Prăbuşit pe caldarâm, Nicu a continuat să fie lovit sălbatic cu picioarele.
 
 
Agresorii i-au furat telefonul mobil, dar, în mod ciudat, i-au lăsat portofelul cu 260 de euro care se afla într-un buzunar al sacoului.
 
Bărbatul s-a ridicat şi a mers la autobuz. A ajuns acasă, unde locuia de mai mulţi ani împreună cu fratele şi cumnata sa. Acesta le-a spus că se simte rău, iar în momentul în care a a început să-i curgă sânge dintr-o ureche, cumnata acestuia a chemat ambulanţa.
 
Avea două coaste rupte şi o traumă, care părea să-i nu-i pună în pericol viaţa. Starea lui Nicu s-a agravat  în 11 octombrie, când românul a intrat în comă. Pancreasul său a cedat din cauza loviturilor primite. 
 
 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune