A murit „Regele maradoniștilor”, interlopul care a provocat cea mai mare bătaie de stradă din București. Cine a fost Asan Amet

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București a decedat miercuri, în urma unui atac de cord.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

 A murit „Regele maradoniștilor”
Asan Amet, „Regele maradoniștilor”

„Regele maradoniștilor”, cum mai era numit Asan Amet, a murit după ce a făcut infarct. Interlopul suferea de mai multe afecțiuni cronice. Pe unele dintre ele le-a dobândit în inchisoare, unde și-a petrecut mai mulți ani.


In articol:

Asan Amet a fost unul dintre cei mai cunoscuți infractori din Capitală, care a reușit să se impună în „elita” pungașilor cu mult înainte de Revoluție. El a provocat în București cea mai mare bătălie de stradă din ultimii 10 ani.

Interlopul a fost închis ani de zile în spatele gratiilor, atât în țară cât și în străinătate. El este în continuare o figură recognoscibilă în lumea escrocilor bucureșteni.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

În anii 1980, Asan Amet a început să devină o figură cunoscută printre pungașii bulevardieri, care înșelau în special cetățenii străini pe care îi întâlneau în preajma marilor hoteluri din centru.

Metoda preferată a lui Asan Amet era așa numita „maradona”. Turc la origine, Asan a comis fapte inclusiv la Istanbul sau în restul zonelor turistice din țara natală.

Cea mai mare bătaie de stradă din București

Asan Amet a provocat în 2010 o adevărată bătălie, cum nu s-a mai văzut în ultimii ani pe o stradă din București. „Regele maradoniștilor” fost desemnat să meargă să ridice banii obținuți în urma unei recuperări comandate de patronul unei carmangerii. Era vorba despre aproximativ 30.000 de euro, bani pe care acesta trebuia să-i predea liderilor grupării Sportivilor.

După ce s-a văzut cu banii, Asan i-a jucat la cazino până la ultima bancnotă. Astfel, a fost declanșată celebra bătaie din strada Maria Lăzărescu, din zona Apărătorii Patriei, situată în sectorul 4. Interlopii au tras cu pistoalele, au aruncat cu pietre și au distrus autoturisme.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Puterea dragostei 26 septembrie. Dezvăluiri cutremurătoare. Modul tragic în care Alexandra și Adriana și-au pierdut tatăl. George a avut parte de o surpriză uriașă 

Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian era internat la Terapie Intensivă, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies