A murit subit, la 27 de ani. Boala autoimună a răpus-o pe campioană

Campioană mondială, a cochetat toată viața cu performanța și lumina reflectoarelor. Însă nimeni nu știa drama pe care o trăia. Până când a murit...

Distribuie pe:

Autor: D.A.

A murit subit, la 27 de ani. Boala autoimună a răpus-o pe campioană
A murit subit, la 27 de ani. Boala autoimună a răpus-o pe campioană

 


In articol:

Campioană la patinaj viteză, Lara van Ruijven a fost răpusă de o boală necruțătoare la doar 27 de ani. Când alții își iau viața în piept, plandeza Lara van Ruijven, campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă (short – track), a încetat din viaţă.

Anunțul a fost făcut de Federaţia olandeză de specialitate (KNSB), preluat de Agerpres.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Lara van Ruijven suferea de o boală autoimună. Boală care i-a provocat mai multe hemoragii interne, creierul fiind cel mai afectat organ.

Campioana Lara van Ruijven, internată de urgență pe 25 iunie

Pe 25 iunie, Lara van Ruijven era internată de urgență, la terapie intensivă, în spitalul din Perpignan, Franţa, după ce a început să se simtă rău în timpul unei ședințe de pregătire.

Olandeza a fost plasată în comă artificială şi, în ciuda mai multor intervenţii chirurgicale, starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze.

„În ultimele zile au apărut noi complicaţii, care păreau iniţial să fie sub controlul medicilor. Însă, vestea rea a venit vineri dimineaţă, recuperarea sa nemaifiind posibilă. Lara a murit în cursul serii, în prezenţa apropiaţilor săi”, a anunțat KNSB într-un comunicat.

Medaliată cu bronz la ştafetă 3.000 m cu ocazia Jocurilor Olimpice ediţia 2018 de la PyeongChang, Lara van Ruijven a devenit anul trecut, la Sofia, prima olandeză care a cucerit un titlu mondial feminin în proba de 500 m.


Citește și:

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

S-a făcut dreptate în cazul Valentinei! Românca a fost violată teribil, bătută și sufocată cu un sac de soțul ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies