A murit Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu a murit astăzi! Actrița era internată la Spitalul Elias din Capitală, iar starea sa se agravase

Distribuie pe:

Autor: R.L.

tamara buciuceanu a murit

Tamara Buciuceanu Botez a murit astăzi. Actrița în vârstă de 90 de ani era internată la Spitalul Elias din Capitală.

A murit Tamara Buciuceanu

Tamara Buciuceanu ajunsese la spital la începutul lunii octombrie din cauza unor probleme cardiace. În ultimele zile starea sa se agravase, au declarat surse medicale.

„E într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, declara astăzi, pentru Mediafax.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Citeste si: Incredibil! Cum arăta Tamara Buciuceanu în august, când a împlinit 90 de ani ”Îmi doresc doar să mă odihnesc”

Tamara Buciuceanu Botez era internată în spital de la începutul lunii octombrie.

În vârstă de 90 de ani, Tamara Buciuceanu- Botez a trecut prin clipe grele înainte de a ajunge la clinică, în special legate de respirație. De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, surse apropiate vedetei teatrului și cinematografiei românești au povestit ce s-a întâmplat cu adevărat în locuința vedetei.

”Avea o femeie în casă care o îngrijea, îi dădea medicamentele, o ajuta să se schimbe, să se hrănească. Ieri, acea persoană nu a mai putut să o ajute, fiindcă actrița acuza stări de rău, nu mai putea respira normal, astfel că s-a chemat salvarea”, au dezvăluit persoane din preajma Tamarei Buciuceanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate