A murit tatăl lui Dinu Maxer. Bărbatul a fost răpus de cancer, după ani de suferință: "Drum bun, tată"

Cunoscutul artist este în doliu, după ce tatăl lui și-a dat ultima suflare, la 74 de ani.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Dinu Maxer trece prin momente sfâșietoare. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Artistul a scris și un omagiu în amintirea părintelui său, care i-a emoționat puternic pe cei de acasă.

Citeste si: EXCLUSIV! Dinu Maxer, probleme de sărbători! Ce se întâmplă cu fiica și tatăl lui? "E foarte bolnav"

Tatăl lui Dinu Maxer a murit

Familia lui Dinu Maxer a fost lovită de o veste tragică. Tatăl artistului, în vârstă de 74 de ani, a decedat fulgerător. Cântărețul nu își poate reveni din șoc, de când a aflat că părintele lui nu mai este printre noi. Cu ultimele puteri, Dinu a scris câteva rânduri în memoria tatălui său, pe rețelele de socializare:  "A fost până azi un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu. Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicleta sau stând cu mine când studiam la acordeon, apoi îmi amintesc că s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă...a

fost și dur cu mine în adolescență când mă pregăteam pentru treapta I sau pentru admiterea la Medicină. Mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut...dezamăgit că am lăsat Medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist.

Dinu Maxer, omagiu pentru tatăl lui

Dinu Maxer și tatăl lui

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală- acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita! Ne uitam mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită- Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreună.

L-am văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei- făcând și pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect!", a scris Dinu Maxer, pe contul lui personal de Facebook.

Tatăl lui Dinu Maxer a fost bolnav de cancer în trecut

Tatăl lui Dinu Maxer

[Sursa foto: Facebook]

Tatăl lui Dinu Maxer a fost bolnav de cancer

Dinu Maxer a dezvăluit că tatăl lui s-a luptat timp de 11 ani cu o boală incurabilă, fiind nevoit să stea tot timpul prin spitale. În ultima vreme, bărbatul își luase în serios rolul de bunic și le făcea toate poftele nepoților, ori de câte ori avea ocazia. Peste două luni, el avea să împlinească 75 de ani, însă destinul a făcut ca anul acesta să aniverseze în ceruri:  "A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui...a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice oră din zi sau din noapte...îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne "Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!".

Citeste si: Dinu Maxer, dezvăluiri despre drama prin care trece cu tatăl său: „Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine”

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței, pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!", a mai scris Dinu Maxer, pe rețetele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies