A murit un fost ministru de externe al Romaniei! Era casatorit cu una dintre cele mai frumoase actrite

Stefan Andrei, fost politician comunist si fost ministru de externe in vremea lui Nicolae Ceausescu, a murit duminica seara, la resedinta sa din Snagov.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereStefan Andrei avea 83 de ani (foto: adevarul.ro)Stefan Andrei avea 83 de ani si in timpul comunismului a ocupat mai multe functii importante in stat. In 1989 era viceprim-ministru al guvernului. Pentru ca a facut parte dintre demnitarii regimului comunist, Stefan Andrei a fost arestat in 1990 si a stat in inchisoare timp de doi ani si cinci luni.fara descriereStefan Andrei, alaturi de sotia sa, Violeta Andrei

Stefan Andrei a fost casatorit cu actrita Violeta Andrei, considerata una dintre cele mai frumoase femei din perioada comunista. Frumusetea ei a atras antipatia Elenei Ceausescu, astfel multe dintre scenele din filme ale actritei sexy erau pur si simplu cenzurate, iar mai tarziu i s-a interzis sa joace.fara descriereVioleta Andrei a fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din epoca comunistaVioleta Andrei a jucat in peste 60 de filme romanesti, dar si in filme straine.La televiziune a jucat in seriale ca Musatinii, Saltimbacii, Neinfricatii, Un agust in flacari, Amantul marii doamne Dracula, Lumini si umbre, Pacatele Evei.

Stefan Andrei si Violeta Andrei au fost casatoriti peste 50 de ani, cei doi avand impreuna si un copil, Calin, care astazi este diplomat.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate