A murit un mare actor! Afla despre cine e vorba

Actorul de film şi televiziune Al Ruscio, cunoscut pentru rolul mafiotului Leo Cuneo din lungmetrajul "Naşul III", a decedat marţi, la vârsta de 89 de ani, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereÎn cinci decenii de carieră, Al Ruscio a jucat, printre altele, în serialul TV "Bonanza", în "Seducţie la Las Vegas/ Showgirls" (1995), dar şi în "Seinfeld", unde a interpretat rolul proprietarului restaurantului Monk's.

A jucat, de asemenea, în producţiile de televiziune "Peter Gunn", "The Untouchables", "MCCloud", "Lou Grant", "Hill Street Blues" şi "NYPD Blue", iar pe marele ecran a fost distribuit în filme precum "Philo se întoarce/ Any Which Way You Can" (1980), cu Clint Eastwood, şi "Lama zimţată/ Jagged Edge" (1985), alături de Glenn Close şi Jeff Bridges.

fara descrierePe lângă cariera de actor, a înfiinţat departamentul de dramă la Colegiul Midwestern din Denison, Iowa, şi a fost profesor de actorie la Universitatea Windsor din Canada.

În 2012, a publicat o carte despre actorie, intitulată "So Therefore... A Practical Guide for Actors", la editura Routledge.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate