A murit Victoria Spry, tânăra torturată timp de 17 ani de mama sa. A fost bătută, obligată să-și mănânce excrementele și ținută cu capul sub apă

Victoria Spry din Marea Britanie a avut o poveste de viață tragică. Supusă la chinuri greu de imaginat timp de 17 ani de mama adoptivă, britanica s-a stins din viață la 35 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

A murit Victoria Spry, tânăra torturată de mama sa timp de 17 ani
Victoria Spry, tânăra torturată de mama adoptivă, a devenit asistentă socială

Victoria Spry a suferit torturi inimaginabile, atât fizice, cât și mentale, timp de aproape 20 de ani. Mama sa adoptivă, numită „cea mai sadică mamă din Marea Britanie”, pe nume Eunice Spry, a supus-o la tratamente inumane pe ea și pe alți doi copii aflați în grija ei.


In articol:

Femeia și-a forțat copiii să-și mănânce propriile excremente și îi bătea cu bastoanele. Ea le freca fețele cu șmirghel și îi încuia goi în camere săptămâni la rând. Mai mult, Eunice obișnuia să-i lovească cu maceta și să-i țină cu capul sub apă.

În cele din urmă, Victoria a reușit să scape și să anunțe autoritățile. Mama adoptivă a fost condamnată la 12 ani de închisoare și a fost obligată să plătească 80.000 de lire sterline.

În timpul procesului, judecătorul i-a spus lui Spry că este „cel mai grav caz pe care l-a întâlnit în cei 40 de ani de carieră”. Ea a fost eliberată din penitenciar în anul 2014.

Citeste si: Breaking News. Rata de infectare cu coronavirus și numărul bolnavilor de COVID-19 - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Din victimă a ajuns salvatoare

În ciuda calvarului ei oribil, Victoria și-a dorit să lucreze alături de asistenții sociali,pentru a-i ajuta să identifice posibilele abuzuri. Ea a scris o carte despre experiențele ei numită „Torturată”. Britanica a murit acum la vârsta de 35 de ani.

A murit Victoria Spry, tânăra torturată de mama sa timp de 17 ani
Victoria Spry, în timpul unui interviu din 2015

Fratele ei adoptiv, Christopher, a spus că Victoria vrea să fie amintită pentru misiunea ei de a ajuta copiii. „Munca pe care o făcea cu Consiliul de protecție Gloucestershire și cu serviciile sociale s-a datorat faptului că dorea ca al nostru să fie ultimul„ caz de groază”, a declarat pentru BBC,citat de dailymail.co.uk.

„Cred că moștenirea ei va fi munca pe care o făcea pentru a ajuta următorul val de asistenți sociali să depisteze cazuri ca ale noastre mai devreme”, adaugă el.

Cel mai mare dintre frații adoptați, Christopher Spry, poreclit „Copilul C”, a publicat o carte cu același nume despre copilăria sa. De asemenea, cealaltă fiică, Alloma Gilbert, a publicat o carte, „Deliver Me From Evil”, în timp ce Victoria Spry a publicat „Tortured” în aprilie 2015.

SURSE: dailymail.co.uk 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

ȘOC TOTAL în România! Județul în care s-a murit de COVID ca în Italia

Vești bune pentru pensionari: Ce se întâmplă cu toate pensiile sub 2000 de lei? Violeta Alexandru a făcut anunțul. Este fără precedent

 VIDEO Probleme mari pentru Magistrala 5 de metrou proaspăt inaugurată. La stația Eroilor 2 curge apă din tavan. Reacția premierului

Oroare în Sicilia. Trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. Mărturii cutremurătoare ale minorei: ”M-au ținut cu forța”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies