A murit Viorel Bucuraș: "Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință"

Viorel Bucuraș, unul dintre cei mai apreciați medici din România, a murit. Acesta s-a stins la sfârșitul săptămânii trecute.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

A murit Viorel Bucuraș:


In articol:

Viorel Bucuraș a murit după o lungă și grea suferință. Chinurile au început încă din anul 2014, atunci când, în luna septembrie, a făcut un stop cardiac.

Totul s-a întâmplat rapid și surprinzător, mai ales că Viorel Bucuraș nu avusese alte probleme de sănătate.

După acest eveniment tragic, a urmat o lungă serie de internări și investigații, prin mai multe spitale din țară sau străinătate.

Citeste si: Încă un câine al jurnalistei Cristina Țopescu a murit! Se afla în stare precară și nu a mai putut fi salvat

Citeste si: Ce se întâmplă cu cenușa Cristinei Țopescu! Dezvăluiri Exclusive

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu împlinește azi 15 ani! ”Suntem foarte bine amândouă” Declarații exclusive de la mama de 81 de ani

„Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință ce l-a ținut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiți, plin de viață, energic și glumeț. A plecat de atunci în fiecare zi câte puțin. Astăzi s-a eliberat. Drum lin, tată!”, a scris fiul său, Ioan Bucuraș, pe Facebook.

Viorel Bucuraș, o carieră impresionantă

Viorel Bucuraș a fost un medic urolog excepțional.Acesta a efectuat unele din primele intervenții chirurgicale cu ajutorul roboților în medicina românească.

Medicul Viorel Bucuraș a organizat consultări cu specialiști naționali și internaționali, congrese pe tematici urologice și a făcut numeroase intervenții inovative, în premieră națională.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate