A naibii coincidenta! Printul si Dragusanca, fac show, unul dupa  altul, in aceeasi locatie! Intai Cristea isi serbeaza ziua, iar apoi Bianca isi prezinta colectia

Orice ar face, Bianca nu scapa de Adi Cristea! In weekend, cei doi se vor afla in aceeasi locatie, culmea, cea in care ar fi trebuit sa se casatoreasca in urma cu un an, incercand sa isi vada fiecare de... evenimentul lui!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBianca isi va prezenta noua colectieDaca fotbalistul Stelei isi va serba, sambata, ziua de nastere cu mare fast la Ambasad’or, ei bine, peste numai 24 de ore, Bianca isi va prezenta colectia la Bucharest Fashion Week tot acolo.

fara descriereCristea isi va serba ziua de nastereSurse din preajma roscatei sustin ca ea vrea sa faca un eveniment de cinci stele, care sa rivalizeze cu cel al fostului sau iubit! “Si-a facut niste rochii senzationale, a pregatit o defilare de fite si spera ca toti cei prezenti sa ii aprecieze munca si totul sa iasa perfect! E ambitia ei ca show-ul pe care il va aduce in fata iubitorilor modei sa fie cu mult peste petrecea lui Adi! Nu ar suporta ca el sa o intreaca vreodata in popularitate”, a spus o apropiata a Biancai!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate