A păcălit sistemul în plină pandemie. A sustras o sumă uriașă

Un tânăr de doar 29 de ani a reușit să păcălească sistemul și a profitat de situația delicată în care se află lumea din cauza epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Potrivit NBC News, procurorii federali americani au pus sub acuzare un individ bănuit că a obținut fraudulos în jur de 4 milioane de dolari din fondurile destinate persoanelor lovite de criza COVID-19. Astfel, David T. Hines a fost acuzat de fraudă bancară.

Se pare că o parte din banii pe care americanul a reușit să îi sustragă i-a folosit pentru a-și cumpăra un Lamborghini. David T. Hines a cheltuit pe bolid aproximativ 318.000 de dolari. După ce a fost descoperită fapta David T. Hines a fost arestat, iar agenții federali i-au confiscat mașina și banii rămași.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Pagubă de 13,5 milioane de dolari

Potrivit documentelor din instanță bărbatul a reușit să sustragă impresionanta sumă de 13,5 milioane de dolari, sub formă de împrumuturi. El a ridicat acești bani în numele angajaților săi fictivi.

David T. Hines a folosit declarații false, redactate în numele mai multor companii.

„Acei presupuși angajați nu existau sau au încasat doar o părticică din banii revendicați de Hines. În total, Hines a susținut că firmele sale au plătit milioane de dolari către angajați în primul trimestru al anului. Datele oficiale arată însă că aceste cheltuieli au fost minime”, au precizat procurorii.

Se pare că banii obținuți prin înșelătorie au fost folosiți, în fapt, de tânăr pentru a cumpăra bolidul și mai multe bunuri de lux și servicii de la retaileri din Miami.


Citește și:

Gabriela Firea, mesaj dur după ce a mers să voteze pentru alegerile locale! "Tinerii NU vor câinii nimănui la Primarie! Fără frați de interlopi"

Călin Popescu Tăriceanu, apariție rară alături de soție! Cum a fost surprins candidatul la Primăria Bucureștiului alături de nevasta cu 26 de ani mai tânără FOTO

Primele incidente la alegerile locale 2020. Președintele unei secții de votare a fost demis

Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Încă un adolescent snopit în bătaie de copii care au aceeași vârstă. Băiatul îi imploră să nu-l mai lovească: ”Vă rog să nu mai dați”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies