A participat la X Factor, iar acum a fost condamnat. Face închisoare pe viață

Unul dintre concurenții care au participat la X Factor a primit cea mai mare pedeapsă, închisoare pe viață, după ce a fost condamnat pentru 31 de infracțiuni

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Unul dintre concurenții care au participat la X Factor a primit cea mai mare pedeapsă, închisoare pe viață, după ce a fost condamnat pentru 31 de infracțiuni


In articol:

Toate infracțiunile concurentului de la X Factor au fost de natură sexuală. Philip Blackwell a pledat vinovat pentru nu mai puţin de 31 de infracţiuni sexuale.

Concurentul X Factor își filma victimele

Este vorba despre Phillip Blackwell, care a violat nouă femei în decurs de 22 de ani. Opera extrem de calculat și calm, după cum au descris chiar victimele sale și își filma abuzurile.

Citeste si: Prognoza meteo pentru următoarele ore. 11 județe sunt cuprinse de furia naturii - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Obișnuia să le acopere victimelor ochii cu bandă adezivă și le spunea femeilor că dorește ca acestea să se bucure de el. Prima agresiune ar fi comis-o în 1997 și totul a continuat până în 2019.

Cum își alegea victimele concurentul X Factor

Fostul concurent X Factor a pledat vinovat pentru nu mai puțin de 31 de infracțiuni sexuale, printre care se numără viol, tentativă de viol, agresiune indecentă, agresiune prin penetrare, voyeurism. Bărbatul a primit o pedeapsă pe măsură: a fost închis pe viață.

Phillip Blackwell urmărea fete tinere, atrăgătoare, pe care le urca cu forța în mașină. Le ducea într-un loc ferit, unde putea ataca, relatează presa britanică.

Una dintre victimele sale a povestit ce îi spunea bărbatul în timpul violului: Dacă întâlnesc aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta'.

Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Se întâmplă de la 1 ianuarie 2021! LOVITURĂ cumplită pentru cei cu mașini pe motorină și pe benzină!

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Dr. Monica Pop face declaraţii şoc: "Vom avea un Crăciun online". Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri

Nicolae Duduianu, ultima sentință! Tatăl lui Emi Pian a pierdut post-mortem procesul prin care cerea să fie eliberat pe motive medicale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies