A plecat de la B1 TV! Vezi ce vedeta a postului a decis sa renunte la job-ul ei! "Nu mai rezonam cu multe din deciziile conducerii!"

Madalina Puscalau, realizatoarea emisiunii "Buna seara, Romania!" de la B1 TV, a decis sa demisioneze.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCea care a moderat cea de-a doua dezbatere publica dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a luat aceasta decizie pentru ca nu mai simtea ca rezoneaza cu deciziile sefilor postului TV la care lucra, noteaza cei de la stiripesurse.ro.

fara descriere"Multumesc! Tuturor telespectatorilor, care m-au sustinut in acesti ani, care m-au criticat, care mi-au trimis de atatea ori mesaje si carora le datorez cateva expicatii pentru gestul meu. Da, mi-am dat demisia de la B1 TV. Da, proiectul "Buna seara, Romania!" de la ora 20, care ar fi urmat sa se mute de la ora 21.30, conform noii grile, s-a incheiat (...)

Cel mai frumos moment si cel pe care l-am visat si l-am dorit in toti anii acestia de televiziune, a fost confruntarea finala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta si ma bucur ca am reusit sa fac posibila acea dezbatere si de asemenea ma bucur ca am reusit sa aduc postului B1 cea mai mare audienta din istoria sa. (...)

Pot spune ca nu ma mai simt parte din acest proiect, nu mai simt ca avem un drum comun, nu mai inteleg si nu mai rezonez cu multe dintre deciziile conducerii. In plus, influenta unor personaje toxice, este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului. Iar eu am o viziune clara despre locul de munca..."
, si-a motivat Madalina decizia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate