A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Familia tânărului de 23 de ai bănuiește că cineva ar fi implicat în moartea fiului lor, deoarece Andrei nu ar fi recurs nicicodată la asemenea gest.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Andrei, tânărul de 23 de ani care și-a pus capăt zilelor
Andrei, tânărul de 23 de ani care și-a pus capăt zilelor


In articol:

Familie în lacrimi, din cauza morții fiului lor: Andrei a plecat să munceasă în Germania încă din luna ianuarie, dorindu-și un trai mai bun. În vârstă de 23 de ani, tânărul părea că nu are nicico problemă. Nu s-a plâns nicicodată nimeănui că ar trece printr-o perioadă rea, ba chiar avea planuri mari și dorea să-și întrețină familia rămasă în România.

"Acum două luni de zile mi-a spus: tati, eu sunt bine. Abia aștept să vă iau aici. Încerca să ia o casă și dăduse pentru permisul auto. Luni ar fi trebuit să fie prima lui zi de șofat, dar nu a fost să fie", ne-a declarat Alexandru Drăghici, tatăl lui Andrei.

În continuare, tatăl lui Andrei a povestit că în ultimele trei săptămâni, fiul său refuzase să mai vorbească cu el.

"El nu a mai vrut el să comunice cu mine. Eu îi dădeam des mesaje. Vedeam că se întâmplă ceva, că nu vrea să-mi răspundă. Era foarte închis în el".

Tatăl tânărului Andrei, în vârstă de 23 de ani, le-a povestit jurnaliștilor observatornews.ro cum a primit vestea că fiul său nu mai este printre noi:

"Șeful băiatului meu m-a sunat și m-a anunțat. Trebuia să ajungă la el, ca să îi predea cheile, pentru că pleca în concediu, dar Andrei nu a răspuns. În noaptea de vineri spre sâmbătă, sau sâmbătă dimineață, vecinii băiatului au anunțat poliția. Au intrat în casă și l-au găsit mort.

M-au sunat și de la consulatul din Berlin și mi-au explicat tot ce s-a întâmplat, ei fiind informați de poliția din Straubing. Mi-au spus că au intrat polițiștii în casă și l-au găsit spânzurat în mansardă. Nu au pus mâna pe nimic, telefonul lui era la încărcat, pornit. Și mie îmi părea că este online.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Poliția a sigilat tot, după care l-au luat pe băiat și l-au dus la morgă. După autopsie, mi-au spus că nu băiatul nu băuse nimic, nu fumase nimic. Au spus că intrase în depresie", a declarat Alexandru Drăghici pentru sursa citată.

Tatăl bănuiește implicarea cuiva

Andrei a lăsat în urmă un tată, o mamă și o surioară în vârstă de 9 ani. Familia a fost distrusă la aflarea veștii, însă depășind șocul, tatăl a început să gândească la rece situația. 

Bărbatul a povestit în continuare ce filmuleț a postat Andrei pe WhatsApp în seara în care și-a pus capăt zilelor, și a declarat și faptul că are impresia că este altceva la mijloc, că ar fi fost forțat sau împins de cineva să recurgă la acest gest.

"Spune clar și cuprinzător că <asta e ultima seară în care ne ma vedem, ne mai auzim>. El a vrut să fie așa, dar, părerea mea, ca tată, este că ceva a fost la mijloc. Eu nu cred că făcea treaba asta, îl cunosc foarte bine. Băiatul meu nu se închisese chiar atât de mult în el ca să facă asta. Iar dacă avea probleme, mie nu mi-a spus niciodată".

După ce îl voi aduce acasă și îl voi înmormânta, vreau să mă duc în Straubing și să deschid cazul. Vreau să verific toate camerele de luat vederi din zonă, să aflu ce s-a întâmplat. Sigur pe telefonul lui sunt mesaje către prietenii lui, dar nu avem acces la el pentru că este sigilat.

Citeste si: Andreea Esca a dezvăluit cea mai grea întrebare pe care i-a adresat-o Alexia Eram: „Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”

Citeste si: Oana Lis a refuzat să faca inseminare! A spus adevărul. De ce nu a vrut să rămână însărcinată

Citeste si: Un primar sucevean trăiește chinul vieții: el și soția sa au fost infectați cu COVID-19 în urmă cu 4 luni, însă simptomele sunt încă prezente

Dar cred că există și alte mesaje date de altcineva care l-a pus să facă treaba asta. Eu sunt sigur că există ceva în telefon și în laptop. Îl cunosc prea bine și îl simt că a făcut treaba asta pentru că a fost împins din spate de cineva. A fost forțat psihic. Nu am cuvinte, nu îmi vine să cred că el este mort", continuă bărbatul.

Acum, familia greu încercată a demarat procedurile pentru repatriere. Sunt probleme, pentru că primăria din Straubing, care trebuie să elibereze certificatul de deces, a luat foc cu câteva ore înainte să se întâmple necazul.

Familia se pregătește acum să îl conducă pe ultimul drum, însă cum un necaz nu vine niciciodată singur, au apărut întârzieri la repatrierea trupului neînsuflețit pentru că primăria din Straubing a luat foc, chiar cu câteva ore înainte ca Andrei s-și pună capăt zilelor.

"Așa a fost să fie. Fratele meu, care este în Germania de foarte mulți ani, m-a ajutat cu niște telefoane și mi-a spus că acest certificat nu poate fi eliberat pentru că primăria se mută. Mâine (astăzi n.r.), o să aflu de la firma de transport funerar dacă va fi eliberat documentul. Dacă se eliberează certificatul, atunci îl poate lua pe băiat și vin spre casă", a declarat tatăl lui Andrei.

 

Urmatorul articol
Citește și:

A dat anunț că oferă o locuință la țară! Ce s-a întâmplat după aceea

Răzvan Botezatu face lumină cu privire la viața lui amoroasă! Declarații explozive

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Cine este nepotul lui Becali care a trăit un an fără să câștige măcar un leu? Soția lui lucrează la Parlament

Familia Șaramăt, distrusă de durere după ce Sorina a spus că nu mai vrea să audă de România! Reacție dramatică din partea familiei de la baia de Aramă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies