Stiri

A plecat in Italia de dorul copiilor, dar se intoarce acasa in sicriu. Femeia si-a dat ultima suflare in chinuri cumplite

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A plecat in Italia de dorul copiilor, dar se intoarce acasa in sicriu. Femeia si-a dat ultima suflare in chinuri cumpliteicon photo
O nouă veste tristă de la românii care au ales să se stabilească în străintate pentru o viaţă mai bună! De această dată vă prezentăm mai jos drama unei familii din Galaţi, dar care a ales să trăiască la Roma, în Italia. Iată mai jos tragedia prin care trece acum această familie de români, dar şi cum poate fi ajutată.

Maria Grăpinel, o româncă în vârstă de 67 de ani, originară din Galaţi, a plecat în Italia pentru a fi mai aproape de copiii ei, care au ales să se stabilească în peninsulă pentru o viaţă mai bună. Din păcate, soarta a avut alte planuri pentru ea.

Pe când credea că nimic nu o mai despărţi de familia ei, Maria s-a stins pe un pat de spital din Roma, în chinuri groaznice, după o suferinţă cumplită şi o luptă nedrepată cu o maladie necruţătoare.

Pe când credea că nimic nu o mai despărţi de familia ei, Maria s-a stins pe un pat de spital din Roma, în chinuri groaznice, după o suferinţă cumplită şi o luptă nedrepată cu o maladie necruţătoare.„Bunul Dumnezeu s-o odihneasca in pace, sufletul ei bun şi vesel, nu pot să cred că nu mai este printre noi!”, Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace! Nu pot crede caaaaa n-o mai vad la balcon…. , Mi se rupe sufletul când vad asemena tragedii, Sincere Condoleante famileii indoliate şi multă putere să treacă peste această gra încercare”, sunt doar câteva din comentariile care au apărut pe internet după ce s-a aflat vestea că Maria nu mai este printre noi.Suferinţa care i-a adus sfârşitul Mariei

Maria Grăpinel era o femeie frumoasă şi mereu cu zâmbetul cu pe buze, dar odată ajunsă în Italia, din cauza dorului pentru copiii ei, care nu ii mai dădea pace, un diagnostic crunt i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. Românca a fost diagnosticată cu cancer la plamâni. O boală cumplită, care i-a distrus plămânii şi coloana vertebrală şi care, în cele din urmă, i-a adus sfârşitul, potrivit Rotalianul.com.

„Ajutaţi-ne să o înmormântăm acasă!”

Acum, fiica ei Diana face un apel la toţi cei care o pot ajuta să repatrieze rupul neînsufleţit al mamei sale Maria. Familia vrea doar să o ducă acasă, să o înmormânteze în pământul ei drag, aşa cum şi-a dorit.

Potrivit rotalianul, de repatrierea corpului neînsufleţit al Mariei se ocupă Casa Funerară Diaconu, iar toţi cei care doresc să ajute familia îndurerată, pot face donaţii pe cardul PostPay cu numărul:

5333 1710 4684 0373;

Pe numele Croitoru Doina, cod fiscal: CRTDNO67L55Z129J.

Totodată, Fiica Mariei Grăpinel, poate fi contactată şi pe pagina sa de Facebook, aici.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune