Stiri

A plecat la discoteca, dar nu s-a mai intors. Autoritatile din Iasi cauta prin nameti un tanar de 24 de ani

Zeci de pompieri, politisti si voluntari din localitatea ieseana Oteleni s-au mobilizat sa gaseasca un tanar in varsta de 24 de ani, dat disparut inca de sambata seara, informeaza Mediafax.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A plecat la discoteca, dar nu s-a mai intors. Autoritatile din Iasi cauta prin nameti un tanar de 24 de aniicon photo
Baiatul a fost vazut ultima oara inainte sa plece spre discoteca dintr-un sat din apropiere, iar apoi nu s-a mai intors acasa.

Alexandru Agiurgioaiei a plecat, sambata seara, impreuna cu niste prieteni la discoteca din satul Butea, la 12 kilometri de Oteleni.
Spre dimineata, atunci cand s-au decis sa se intoarca spre casa, viscolul i-a prins la cativa kilometri de sat, iar din cauza vantului puternic si a vizibilitatii reduse, grupul s-a destramat si fiecare si- continuat singur drumul spre casa.

A plecat la discoteca, dar nu s-a mai intors. Autoritatile din Iasi cauta prin nameti un tanar de 24 de ani

Ultima oara, Alexandru a fost vazut pe soseaua dintre Butea si Oteleni.


"Duminică am sunat toată ziua, de dimineaţă până seara şi nu a răspuns la telefon. Am zis că poate e pe la vreun coleg, obosit, eu ştiu, de pe unde au venit. Ieri la 12 abia mi-am dat seama şi am venit la unul dintre prietenii lui. Nu a vrut să stea de vorbă cu mine. Tatăl lui a stat de vorbă cu mine şi mi-a spus ce i-a povestit băiatul. Am fost la poliţie ieri la prânz. Dar băieţii trebuiau să mă anunţe de duminică dimineaţă, că doar au fost împreună. Din patru, niciunul nu a venit să îmi spună că băiatul meu a rămas în câmp. Dacă ştiam, găseam un tractor şi mă duceam şi îl căutam, îl salvam. Acum speranţă nu mai am să-l găsesc.”, a declarat Marian Agiurgioaei, tatăl tânărului.
In urma viscolului de marti noapte, cautarile au fost temporar suspendate.

“Baiatul are 1,76 metri înălţime, constituţie astenică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care tânărul le purta la momentul plecării de la domiciliu”, potrivit IPJ Iaşi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune