A primit o vizită la spital din partea iubitei lui. La scurt timp, tânărul a murit! Ce i-a făcut femeia iubită

Un tânăr a murit la scurt timp după ce a fost vizitat de iubita lui în spital. Ce i-a făcut în timpul vizitei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O vizită a unei tinere la spitalul în care era internat iubitul său s-a încheitat cu arestarea acesteia. Ce s-a întâmplat în unitatea medicală i-a șocat inclusiv pe anchetatori.

La doar câteba ore după ce Victoria Bateman a mers la spital la iubitul său, Samuel Buckley, tânărul a murit. Tânărul era internat într-un spital de psihiatrie din Marea Britanie, iar, Samuel a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l stabilizeze, fără succes.

La scurt timp, medicii și anchetatorii au aflat și cauza decesului lui Smauel.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 25 mai. Ce se întâmplă în Gală

Citeste si: Andreea Mantea, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu concurenții de la Puterea dragostei: „Astăzi o să vă spun...”

Citeste si: Despărțire în showbiz-ul românesc! Ea a dat vestea: "Suntem destul de maturi să ne dăm seama că relația nu poate funcționa așa"

Din primele cercetări, Victoria i-ar fi adus iubitului său droguri. Mama băiatului a făcut descoperirea șocantă, atunci când a găsit un plic cu droguri în buzunarul de la pijama.

Nu a durat mult până când Victoria s-a trezit la ușă cu polițiștii. Pusă în fața faptului împlinit, tânăra a recunoscut că ea a dus în spital substanțele interzise care i-au adus sfârșitul tânărului.

Ce se întâmplă acum cu tânăra care a dus drogurile în spital

Ea s-a apărat și a spus că Samuel a cerut substanțele interzise.

Avem de-a face cu un caz dramatic. Iubita lui Samuel a fost prima pe lista suspecților. Inițial, și-a susținut nevinovăția, dar dovezile împotriva ei au fost covârșitoare. Ne-a spus că le-a cumpărat online, la instrucțiunile victimei”, a declarat procurorul Stephen Welsh.

Pentru că nu s-a putut dovedi faptul că fata a fost singura care i-a dus droguri în spital lui Samuel, fata nu a putut fi acuzată oficial de crimă.

Nu există niciun temei legal pentru acuzarea clientei mele. Domnișoara Bateman și-a recunoscut vina și regretă profund tragicul eveniment. Pentru a putea depăși acest episod, a cerut ajutorul unui psiholog”, a spus avocatul tinerei, Stephen Robinson.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate